Fredag 11/8

11 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar inte dig själv på så stort allvar den här dagen. Många saker går snett, men du bara skrattar och tycker att det är underhållande. Under den här dagen får du möta flera nya eller nygamla kollegor. Kvällen handlar om familjen.

Oxen 20/4-20/5

Det ser ut att bli en intensiv dag där fokus ligger på att ro många mindre projekt i hamn. Trots att du inte överanstränger dig så ser du till att hålla ett jämnt tempo under dagen. På kvällen verkar du vara bortbjuden eller ha gäster. Det blir en lyckad kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du anstränger dig mycket för att visa vad du går för idag. Du inser att konkurrensen om de arbetsuppgifterna du vill ha är stor så det gäller att ligga i. Under kvällen stöter du på en person som du skulle vilja lära känna lite närmare.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ivrig att träffa en viss person igen och du försöker ordna ett slumpartat möte. Det blir inte riktigt så som du tänkt dig, men med lite fantasi och god vilja får du till det. Under kvällen passar du på att gå ut och roa dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du kört fast ordentligt och det bästa vore om du ber om råd. Tyvärr är de flesta Lejon för stolta för att erkänna ett nederlag så det kan mycket väl hända att du låtsas som det regnar istället för att angripa problemet vid roten.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du nervös. Det kan vara att du har ett test av något slag eller ett möte med e chef. För dig är det viktigt att visa upp din mest kreativa sida den här dagen och vara så positiv som möjligt. På kvällen är du både fysiskt och psykiskt utmattad och behöver få vila.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte på humör för att bli körd med idag. Så fort någon ber dig om en tjänst eller du känner dig utnyttjad så fräser du ifrån. Det här är inte ditt vanliga beteende och det gör att en del kollegor blir lite förvånande. Kvällen handlar om ett brev.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag vill du verkligen träffa en viss person och du ser till att göra det. Under den här dagen planerar du att komma igång med ditt nya liv, skapa bättre vanor i vardagen och börja äta hälsosammare. Det bästa är om du har en vän som du kan sporra och bli sporrad av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du utnyttjar information som du fått till en idé som du har. I ditt fall handlar det om att visa din kreativa sida inför en chef som du vill visa upp dig för. Se bara upp så du inte kliver någon på tårna i dina försök att imponera.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att göra upp planer i förväg. Du föredrar att ta dagen lite som den kommer och göra det du känner för. Det kan bli helt rätt eller helt fel beroende på hur tydlig du är mot din omgivning att du inte vill planera. Är du bara ärlig från början kan det bli en fantastisk dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är imponerad av en persons vilja att kämpa för det som hen vill ha. Du har inte sett den här sidan av personen ifråga tidigare så därför är det extra roligt när den plötsligt kommer fram. Under dagen får du höra ett förslag som är väldigt frestande.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att visa respekt och att våga vara envis när alla andra ger upp. Du har vad som krävs, det vet du om, men nu gäller det att få andra att inse vad det är som är så unikt med dig. Kvällen blir rolig och annorlunda.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons