Lördag 12/8

11 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det handlar om att våga och om att vara väldigt intresserad om du ska få som du vill idag. Här biter inga fina pikar, det är raka rör som gäller. Vanligtvis är det inget problem för Väduren, men idag känner du dig en smula osäker.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att hitta en bra rytm när det gäller sömnen. Om du nyligen varit ledig kan det vara anledningen. Försök med att vara lite mer fysiskt aktiv och se till att inte slarva med maten så ordnar det sig. Kvällen blir intressant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är uttråkad och då blir du ganska lättirriterad. Just idag stör du dig på alt en släkting säger och gör. Det finns två scenarion för den här eftermiddagen. Antingen håller du dig undan den här personen eller så kommer du starta ett tredje världskrig med hen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande gott humör idag. Det verkligen lyser om dig. Det kan vara att du är nyförälskad eller så har du bara en rolig dag att se fram emot. En nygammal kontakt tas upp igen under dagen och skänker lite extra krydda åt den här kvällen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har tagit på dig alldeles för mycket ansvar som inte är ditt den senaste tiden. Den här typen av ansträngningar sätter sina spår och idag är du helt utmattad. Kvällen blir intressant på ett oväntat sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt lugn av dig och du hetsar inte ens upp dig när du blir provocerad idag. Just nu skänker Månen dig ovanligt mycket harmoni och eftertänksamhet. I övrigt en ganska anspråkslös men härlig dag att se fram emot.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd om en väns känslor så därför tar du det varligt när du ska berätta något som du tror att hon kommer reagera negativt på. Du vet hur du ska lägga orden för att underlätta för din vän. Under kvällen kan en het beundrares kommentarer får dig att bli generad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska irriterad på ett resultat som du får idag. Oavsett om det är ett test, en tävling eller något liknande så tycker du att du förtjänar bättre. Det är bara att bita ihop och öva ännu mer till nästa gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen slösar du alldeles för mycket på saker som du egentligen inte behöver. Det blir en intressant dag där du gör både riktiga fynd och värdelösa inköp. På kvällen riktar du ditt intresse åt ett nytt håll.

Stenbocken 22/12-19/1

Livet leker den här lördagen. Du har jätteroligt och njuter av livet. Det blir en blandning av fysisk träning, skratt och vänskap. Du kommer vissa personer närmare än tidigare och du känner att er vänskap blir allt viktigare för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ett naturligt motstånd hos dig just nu som handlar om att du vill ta tillbaka vissa gamla traditioner och skapa nya. Att du har svårt att acceptera de här förändringarna som kommit in i ditt liv beror till stor del på Uranus position. I övrigt en skön och avslappnande lördag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är redo för att träffa nya människor, men det blir inte riktigt som du tänkt dig. Du har starka känslor för en viss person men du kan inte bestämma dig om det är kärlek eller hat du känner, det enda du vet är att du inte kan sluta tänka på personen ifråga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

Annons