Måndag 14/8

14 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vara i centrum för en eller flera personers heta känslor. Du är visligen smickrad, men det kan bli lite påträngande på samma gång. Det kan hända att du gömmer dig bakom ryggen på en person som du känner dig trygg med.

Oxen 20/4-20/5

Idag händer det mycket nytt och du tycker att det är roligt och lite konstigt på samma gång. Det handlar om förändringar i vardagen som till en början kan verka lite märkliga, men som kommer att gynna dig mer än du anar på sikt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en person som du tycker mycket om och som tenderar att utnyttja din svaghet för hen genom att be dig om diverse tjänster. Du måste komma på ett sätta att förhärda dig mot hens hundögon.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att ta tag i praktiska saker. Är du tillbaka på jobbet så kommer du behöva ordna med rutiner och fixa den dagliga driften på ett funktionellt sätt. Kvällen blir intensiv men rolig. Du umgås med vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du arg och besviken på en nära vän som inte hör av sig när hen lovat att göra det. Kanske bör du forska lite mer vad det är som hänt. Det kan ligga en historia i hens uppträdande som är tillräckligt allvarlig för att fungera som ursäkt för sitt beteende.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen fokuserar på både små och stora utgifter. Nu närmar sig hösten med stormsteg och då är det dags att börja tänka på sparanden och på ett mer vardagsbetonat liv. Här gäller det att få igång sunda vanor och bra rutiner.

Vågen 23/9-22/10

Du är förbannad på en släkting för att hen inte ställer upp. Du brukar alltid finnas där för den här personen, men nu när du behöver hjälp så har hen inte ens en vettig ursäkt till varför hen inte kan hjälpa dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att visa vad du känner för en person. Du har dolt dina känslor alldeles för länge och nu är det dags att du är uppriktig både mot dig själv och mot den här personen. Kvällen handlar om en blandning mellan lättnad, lite ångest och tumultartade känslor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska syrlig mot en bekant som du tycker är jobbig. Hen har svårt att förstå de fina pikarna och då tar du till det tunga artilleriet istället. Det här är en mindre trevlig sida hos dig. Du kan vara väldigt dryg när du är på det humöret.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag planerar du att ta det lugnt, men det går inte riktigt så som du tänkt dig. Du lockas iväg på ett mindre äventyr och det blir riktigt roligt. Under den här dagen så träffar du en ny bekantskap som imponerar djupt på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska uttråkad just nu och det gör att du inte presterar lika bra som vanligt. Du borde försöka vara lite mer driftig, dina chefer har ögonen på dig. På kvällen får du ett lustigt sms eller mejl som du inte vet hur du ska svara på.

Fiskarna 19/2-20/3

Om du inte säger någonting så kommer det inte att bli bättre. Vid det här laget borde du inse att det är du som måste ta initiativet. Du kan inte förvänta dig att någon annan ska servera dig det du vill ha. Du måste bli bättre på att våga visa dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons