onsdag 16/8

16 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du testar nya jaktmarker, men du är egentligen inte så säker på att det är det här du vill. Du måste bara försöka för ditt självförtroendes skull. Den sista tiden har du börjat tvivla på att du är så charmig och oemotståndlig som du vill tro att du är.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ett återseende som både blir roligt, vemodigt och ganska omväxlande. Du lär dig kanske inte så mycket matnyttigt den här dagen, men ur en psykologisk synvinkel blir det intressant. Du får se hur vissa personer beter sig i en ny miljö där det rör sig människor med makt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du r ovanligt reserverad idag. Det handlar om att du behöver få fundera över något som skett i ditt liv och hur du ska utveckla den här relationen.  Det kan röra sig om kärlek, passion eller andra starka känslor som du har svårt att hantera.

Kräftan 21/6-22/7

Idag handlar det om att visa vem du är i ett sportsligt eller fysiskt sammanhang. Du har tekniken, men frågan är om du har psyket för att vinna. Här krävs det nerver av stål. Månen gör dig lite nervöst lagd och det kan ställa till det för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att se vart du ska vända dig när du upptäcker att en chef gör något som helt bryter mot protokollet. Det handlar om att du vill vara ärlig samtidigt som du inte vill gå emot din chef eller bakom hens rygg.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är det bara logik som hjälper när du fastnar i ett ganska invecklat problem. Börja nysta i en tråd och följ den hela vägen tillbaka till början så kommer du hitta din lösning på problemet. Kvällen bjuder på fest eller en rolig överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte riktigt på humör för ursäkter idag, även om det är väldigt uppriktiga. Du måste lära dig att ta ett nederlag och sedan göra det bästa av situationen. Ibland är man helt enkelt inte på den vinnande sidan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du studerar en väns beteende och du kommer fram till att hen inte riktigt beter sig logiskt. Hen säger en sak men verkar inte känna så som hen säger att hen gör. Det handlar inte om att den här personen är oärlig mot dig, det handlar om att hen inte erkänner sanningen för sig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska dramatisk dag där det händer mycket på kort tid. Du känner att adrenalinet flödar och det finns en risk att du säger en del ogenomtänkta saker som i värsta fall kan såra. Kvällen blir lugnare och du varvar ned.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar mycket över något som en vän eller bekant sagt. Du vill inte visa det, men det här uttalandet gör dig mer upprörd än du vill medge. Oroa dig inte, du kommer att märka att personen ifråga har fått hela situationen om bakfoten.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om ekonomi och om en del tuffa åtstramningar. Här gäller det att vara rak från början. Om du går som katten kring het gröt kommer det bara att skapa förvirring istället för förståelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en hel del upplevelser. En nygammal flamma från förr har tagit kontakt med dig och er relation börjar utvecklas i en riktning som du egentligen inte vill att den ska. Dina känslor är upptagna på anat håll även om du inte vill medge det för dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons