Torsdag 17/8

17 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du få en vän att hänga med när du ska ut på äventyr. Din vän är inte lika vild av sig och tackar troligtvis nej till ditt förslag så se till att ha en backup plan redo. Kvällen blir underhållande och kort.

Oxen 20/4-20/5

Just nu fokuserar du på det dagliga. Du vill få allt att fungera så bra som möjligt, men då gäller det att ha lite is i magen och en hel del självförtroende. Just nu sker det mycket nytt i ditt liv och du lär känna en hel del nya människor. Idag får du också fin kritik för något som du skapat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar mycket på vad du vill just nu och du har bestämt dig för en öppning som du tycker passar dig. Det blir en ganska ordentlig konflikt mellan dig och en kollega idag. Det handlar till stor del om att du inser att din kollega inte är så bra som hen ger sken av att vara.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Det blir en del att fundera över idag. Svartsjukan river i dig trots att du vet att du egentligen inte har något att vara svartsjuk på. Under kvällen möter den person som du längtar mest efter och du inser att det kommer att bli en komplicerad höst.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant dag där fokus ligger på arbetet. Under den här dagen ser du till att ha ett ganska högt tempo redan från start för att hinna med. Var inte rädd för att ventilera dina åsikter. Människor är intresserade av hur du tänker så tillåt dig ta ut svängarna.

Jungfru 23/8-22/9

Idag blir det en ganska intensiv dag från morgon till kväll. Du har satsat stenhårt på att ro ett projekt i hamn och nu, äntligen börjar alla pusselbitar att falla på plats. Under kvällen möter du en person som gör dig ledsen eftersom hen inte verkar tro på din förmåga.

Vågen 23/9-22/10

Idag får du chansen att visa att du kan mer än du visat tidigare. Vågen kan upplevas som blygsam och lite mer av en team spelare än en person som vill ta plats. Eftermiddagen handlar om marginaler och om detaljer.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en konflikt i din umgängeskrets, men du väljer sannolikt att inte ta del av den. Det handlar om vem som tar plats och vem som har blivit undanskuffad. Under dagen får du en fin komplimang av någon du tycker om.

Skytten 22/11-21/12

Du kan inte vara överallt samtidig. Ibland måste du inse att andra får ta lite av ditt ansvar och att det kommer att vara bra. Under dagen möter du en person som ger dig en massa roliga idéer som du kan utveckla på sikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om beslut, Du får flera val och det kan bli lite svårt att välja. Under dagen märker du att många personer vill umgås med dig och det gör dig både smickrad och glad. Kvällen handlar om vänner, skvaller och lättja.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hålla tempot upp så mycket som du skulle behöva. Det kan vara att du just kommit tillbaka från semestern och behöver få vila upp dig. Under dagen möter du en person som ger dig feedback på ett projekt du nyligen avslutat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tenderar att veckla in dig i saker som är komplicerade just nu. Mycket handlar om arbetet, vänner och relationer. Som singel så är du populär hos alla som du egentligen inte är intresserad av medan de personer du vill vara med inte noterar dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons