Fredag 18/8

18 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är inte sen att påpeka en väns misstag och den kan resultera i att ni blir osams. Vad du glömmer bort mellan varven är att du faktiskt själv har gjort samma fel för inte allt för länge sedan och då fick du hjälp, inte bara kritik.

Oxen 20/4-20/5

Det är din envishet som håller dig uppe när dagarna blir långa och kraven hopas. Genom att vara optimistisk och ha en stark framtidstro lyckas du behålla ditt goda humör genom hela dagen. På kvällen väntar välförtjänt vila för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har hög arbetsmoral just nu och därför bli du extra irriterad när andra inte hjälper till på samma sätt som du gör. Du måste döma varje individ utifrån hens förutsättningar. Kvällen blir festlig, men alldeles för sen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är insett att du kommer få en hel del saker att fundera på i helgen så därför försöker att fokusera helt på nuet och inte bry dig så mycket om framtiden. Den här fredagen blir trevlig, flirtig och väldigt sen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska säker på att en bekant gjort en felaktig bedömning, men du har svårt att bevisa det. I just det här fallet är det nog klokare att avvakta än att försöka driva den här linjen. Kvällen handlar om en nyhet som kan glädja dig på sikt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är trött på att inte få jobba efter eget huvud utan att människor hela tiden lägger sig i. Det börjar bli tröttsamt att det hela tiden ska ske saker som du inte riktigt rår över. Här gäller det att säga ifrån innan det går för långt.

Vågen 23/9-22/10

Du undersöker en hel del möjligheter idag och det är bra. Genom att vara öppen för det nya och inte ha några förutfattade meningar så underlättar du för dig själv. Kvällen handlar om familjen, god mat och samvaro.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt positiv till det mesta just nu. Det var länge sedan som du trivdes så bra med livet. Du känner att du hittat din plats, både i det sociala livet och på jobbet. Dina ambitioner för hösten är klara och det verkar som om du är på väg, eller nyligen blivit förälskad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ställer ganska orimliga krav just nu och då kan du inte begära att de ska gå igenom. Försök att vara lite mer rimlig i dina resonemang så kommer det underlätta för alla. Under kvällen får du chansen att göra ett riktigt fynd.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte den som tiger när andra blir illa behandlade. Det här är en styrka hos dig som kan irritera en del personer, men som i del allra flesta fall väcker respekt. Idag säger du ifrån när du tycker en kollega blir felaktigt behandlad. Kvällen blir magisk, och mer romantisk än du anat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är praktisk idag och det gör att du får en massa mindre, men tidskrävande uppgifter understökade. Det blir en intressant fredag där du lär dig nya saker och utvecklas som människa och som kollega. Kvällen blir ganska tidig eftersom du är helt slut.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vågar säga vad du tänker till en person som du oftast är blyg inför. Det blir en trevlig omväxling för er båda och din ärlighet uppskattas. Under dagen får du också höra skvaller som du vägrar att tro på, det är bra eftersom ryktena är falska.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons