Lördag 19/8

19 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte borde lyssna på lösa rykten, men du kan inte låta bli att bli oroad när du hör något som rör en vän. Egentligen borde du fråga din kompis rakt ut, men du vill inte riskera att hen blir förolämpad.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en skön lördag där du passar på att vila upp dig ordentligt. Det har funnits en del konflikter med vänner eller kollegor i veckan och det har tärt på ditt tålamod. Idag ägnar du dagen åt att slappa och bara ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Om du undviker personer som drar ned dig så kommer det att bli en riktigt mysig lördag. Fokus ligger på att träffa människor och att vara spontan. Det finns en risk att du gör av med pengar på ett dåligt inköp. Du är väldigt impulsiv just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen informerar du en vän om att hen måste fundera en gång till på ett beslut som hen har fattat. Du sitter på information som din vän inte har och du vet att den kan hjälpa hen att välja rätt väg att gå.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du trotsar en hel del personer idag och du tycker det är roligt att riva upp känslor och skapa dramatik. Lejonet är i grund och botten en bra person som sällan är elak, men du tycker det är kul att röra om i grytan och få människor att bli förvirrade.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om snabba puckar och massor av beslut. Just nu känner du dig oövervinnlig och du vet precis hur du ska få saker att bli så som du tänkt dig dem. Idag drar du igång ett projekt som har med hemmet att göra.

Vågen 23/9-22/10

Du undersöker olika möjligheter att byta något som du köpt men ångrat. Det blir inte så enkelt som du tror, men du kan lyckas om du spelar dina kort rätt. På kvällen får du kanske möjlighet att träffa en person som du tycker om.

Skorpionen 23/10-21-11

Det händer mycket i ditt liv just nu och det trivs du med. Du omger dig med människor som du tycker om och dagen går alldeles för fort. På kvällen är det mys som gäller, antingen ensam eller tillsammans med dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte för snabb med att döma en person bara för att du fått en viss uppfattning om hen. Det är bättre att du försöker lära känna den här personen ordentligt. Hen kan visa sig vara en riktig tillgång i framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att våga tänka utanför boxen och att inte vara rädd för att säga vadd du tycker. I vissa sammanhang kan Stenbocken bli lite blyg och den risken är stor idag. På eftermiddagen och kvällen har du möjlighet att träffa nya intressanta människor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du får felaktig information och det retar dig. Att vara sanningsenlig är inte så svårt enligt dig, men din kollega eller vän tycks ha jobbigt med det. Kvällen handlar om att ta igen förlorad tid med någon som du älskar.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir mycket att göra idag så se till att vara utvilad. Att hela tiden sova för lite kommer att ta ut sin rätt på dig och då blir du inte särskilt trevlig att ha att göra med. Kvällen blir intressant och lite annorlunda.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons