Söndag 20/8

20 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar för stor hänsyn till andra just nu. Det är på tiden att du började agera utifrån dina egna intressen. Det finns en person som du vill komma närmare, men du vet inte riktigt hur du ska göra. I det här fallet är envishet och charm att rekommendera. Spelat ointresse kommer inte fungera.

Oxen 20/4-20/5

Var inte rädd för att säga vad du tänker och tycker. Din envishet kommer att gynna dig på sikt. Här gäller det att ha klara regler och markera när du tycker att någon går över gränsen. Under den här söndagen kommer mycket att klarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt envis med att driva en viss linje just nu. Det kan vara tröttsamt för dem omkring dig, så försök att behärska dig något. Lyhördhet är en gåva som du inte besitter så öva på att läsa andra och försök att hitta kompromisser. Det gäller både jobbet och i privatlivet.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du har allvarliga funderingar på att försöka förändra något som har med vardagen att göra. Det kan vara att du vill byta bostad, arbete eller gå in eller ut ur ett förhållande. Oavsett vad du funderar på så behöver du den här dagen och en bra vän att ventilera dina tankar med.

Lejonet 23/7-22/8

Idag gäller det att slappna av ordentligt. Du bekymrar dig alldeles för mycket över saker som du i dagsläget inte kan påverka. Ta en dag i taget och försök att inte fundera så mycket. Du kommer att behöva den här vilan.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den som är rädd för att ta i och det är bra. Så som det ser ut just nu behövs både din entusiasm och din vilja att göra saker. Idag startar du en dem småprojekt som har med ditt privatliv att göra. Det kan vara någon form av träning eller en ny hobby.

Vågen 23/9-22/10

Du behöver falla tillbaka på det du är trygg med annars kommer du att må dåligt. Det finns så mycket som sker i ditt liv under de kommande veckorna att en fast punkt att återvända till är nödvändigt för att hämta energi. Fundera över vart din fasta punkt är.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter verkligen den här söndagen. Det verkar vara den sista dagen i frihet på ett tag så du gör det mesta möjliga av den. Ingen vardag, inga måsten bara ren och skär njutning. Skäm bort dig med något som du önskat dig länge.

Skytten 22/11-21/12

Det finns inga hinder för dig att komma dit du vill idag, men du det finns en risk att du själv skapar hinder på grund av din osäkerhet. Var lite mer bestämd så kommer de flesta av dina drömmar att uppfyllas.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du inte måste gör något särskilt idag så du passar helt enkelt på att ha kul. Du har fina vänner omkring dig och det gör din dag. Som singel märker du att det finns flera personer som gärna vill närma sig dig och det kryddar upp dagen lite extra.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en trevlig söndag där du träffar vänner och ägnar dig åt en hobby. Du behöver frigöra medvetandet från allt och alla en stund och bara gå upp i nuet. Det är så du tankar energi. Kvällen handlar om att lyssna och lära.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är bra på att bli arg på människor just nu utan att veta varför. Du har en gnagande känsla av att du blir lämnad utanför något viktigt och det retar dig. Egentligen skulle du vara välkommen om du själv tog initiativet, det är bara att ingen vet att du vill vara med.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons