Tisdag 22/8

22 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intressant inledning på tisdagen. Plötsligt inser du att du är i centrum av alla händelser och att människor flockas kring dig för att få din uppmärksamhet. Du trivs bra i den här rollen. Kvällen handlar om kärlek och vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Du tar till de vapen du har och det fungerar. Du har insett att det lättaste sättet att avväpna vissa personer är att vara förtjusande, charmig och det kan du verkligen när du vill. Kvällen blir rolig även om du är rätt så trött.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ingen kan göra allt men alla kan göra lite. Du måste börja delegera och släppa ansvaret vidare om det här ska bli bra. Visst kan det vara svårt att inte ha kontroll hela tiden, samtidigt måste du acceptera att det är enklare om du kan dela på uppgifterna med andra som också tar det här på allvar.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en del saker att fundera över idag. Saker kan verka enkla på pappret men när de väl ska utföras så är det inte så enkelt som man skulle kunna önska. Här gäller det att tänka logiskt och jobba med listor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen kanske inte blir så som du tänkt dig den. Den handlar om att våga var fri i sina åsikter och inte rätta sig i ledet. Just nu är det högt i tak på din arbetsplats så du ska passa på att visa vad du kan och vilka idéer du har.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dagen som den kommer och löser ett problem i taget. Men den nuvarande situationen på din arbetsplats är det ingen idé att ligga för långt framme i ditt planerande. Kvällen handlar om att visa kärlek till någon som står dig nära.

Vågen 23/9-22/10

Idag tänker du inte så mycket. Du tar i allt som händer omkring dig och du roas av att se alla olika kombinationer som finns på din arbetsplats. Kvällen handlar om en hobby. Du ser till att hålla dig själv aktiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite trött på en person som du brukade stå väldigt nära. Det handlar om att ni växt ifrån varandra och efter alla semestrar märks det tydligare än någonsin. Se upp så du inte blir elak bara för att du är irriterad på hen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på massor av aktiviteter. Du älskar att ha fullt upp så därför njuter du av de här dagarna. Det enda som du ogillar är de tidiga mornar som du tvingas att vänja dig vid igen. Du skulle hellre sova några timmar till.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och aktiv. Du är tillsammans med dina vänner och ni ställer till en del besvär för era chefer. Just nu märks du mer än du anar. Människor är avundsjuka på dig, vill vara din vän och vill lära känna dig bättre. Du sticker ut.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här tisdagen tar du tag i en del projekt som du inte hunnit med tidigare. Det blir en produktiv och rolig dag där variation står på menyn. Under kvällen får du möjlighet att träffa personer som du inte ser så ofta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ganska gott humör idag även om du är lite fundersam. Det har blivit vardag igen och vissa saker är inte alls så som det har varit tidigare. När det gäller kärleken så trånar du efter någon i smyg. Du har svårt att vara öppen med dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons