Onsdag 23/8

23 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att visa upp sina talanger och det har du en massa. Du är snabb, stark och imponerar när det kommer till allt det fysiska. Idag är det din dag att lysa. Du får många beundrare och det njuter du av.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen är du för stressad för att hinna med att bli irriterad över småsaker. Du har mycket i huvudet och du vill att det ska gå undan. En kollega kommer med oavbrutna komplimanger och även om det är trevligt så känner du att du inte riktigt har tid med hens hängivna beundran.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i ett projekt som halkat efter, men istället för att dina kollegor blir tacksamma för din insats så möts du av misstänksamhet. Du har nog inte klargjort att du bara vill hjälpa till, inte ta över deras arbete.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen passar du på att summera en rad olika uppgifter som du påbörjat den här veckan. Det blir en lyckad dag där du hinner med både det du ska för stunder och förbereda för morgondagen. Kvällen handlar om en förälskelse som inte vill försvinna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns personer som du inte lyssnar så noga på och de kommer i kläm idag för att de trodde att informationen hade gått fram. Nu är frågan om du ska erkänna att det egentligen är ditt fel eller om du tänker låtsas som det regnar.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen kretsar kring många uppgifter och det gäller att hålla högt tempo redan från början. Du har en del saker som du bör se över när det kommer till detaljer och rutiner. Kvällen bjuder på fest och på många skratt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns personer som du inte når fram till idag hur du än ställer frågan så undvik att hamna i en situation där du är beroende av deras hjälp. Jobbar självständigt istället. På eftermiddagen gör du ett riktigt fynd som du inte kan motstå trots högen av räkningar som väntar hemma.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite avundsjuk för att du inte tillhör en viss grupp idag. Ni verkar bli uppdelade av en chef och du hamnar där du inte vill vara. Här gäller det att göra det bästa av situationen och jobba på så gott det går.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du sammanställer information åt din chef vara för att upptäcka att någon annan varit snabbare än du. Det här gör dig arg, men du håller det för dig själv. Under kvällen möter du någon som får dig att börja dagdrömma.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om tävlingar av något slag. Det kan vara allt från kortspel till fysiska prestationer. Oavsett vad det är så ser du till att ligga i framkant. Du älskar att tävla, särskilt om du vinner och det gör du idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen fokuserar du på detaljer och på att få så mycket som möjligt att hänga samman. Det här är egentligen inte din styrka och det kan hända att det inte riktigt blir så som du vill. Var inte rädd för att be om hjälp.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och varierande. Du inser att du missbedömt en person som du länge irriterat dig på. Hen är både rolig och trevlig när hen vill. Framförallt är hen attraktiv och det reagerar du starkt på. Det här är en person som du lätt skulle kunna blir förälskad i.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons