Torsdag 24/8

24 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att bli sedd. Du gillar att visa upp dig, men idag får du inte den möjligheten eftersom det finns andra som briljerar mer den här dagen. Risken är att du blir bullrig bara för att märkas. Använd dig av din charm istället för att armbåga dig framåt. Det kommer du längre på.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen är det mycket som händer och många som fokuserar uppmärksamheten på dig. Du är inte van vid att alla intresserar sig för vad du gör och det kan resultera i att du blir lite blyg. Under dagen får du möjlighet att göra ditt allra bästa i ett sammanhang som har med mat att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir en händelserik dag där du är nära tålamodets rand. Du har sovit för lite och ätit fel den senaste tiden och det gör att du har lätt för att bli arg. Den här aggressiva sidan är inte så vanlig hos tvillingarna men just nu förstärks den av Mars position.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har massor av projekt i gång och det är inte säkert att du lyckas styra alla i hamn. Här gäller det att hitta en bra balans mellan arbete och vila. Jobbar du för mycket är risken stor att du slarvar. Du samarbetar gärna med någon du är förälskad i.

Lejonet 23/7-22/8

Den här torsdagen blir ganska rörig, men det bekymrar dig inte så mycket. Du håller dig lite utanför och ser på när andra blir galna av kaoset. Kvällen handlar om familjen och om att ta hand om dem du älskar.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något som du vill unna dig och du är beredd att kosta på dig en hel del för att besanna den här drömmen. En släkting tycker du är galen som lägger ned så mycket tid och pengar på en utopi, men för dig är det mer än en dröm, det är ett långsiktigt mål.

Vågen 23/9-22/10

Du tar det lugnt idag. För dig är det viktigt att hitta en struktur och det gör du genom att arbeta metodiskt. Om du har möjlighet väljer du att samarbeta med kollegor som tänker och tycker som du gör. Du trivs bäst i en grupp som är enhetlig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inga måsten idag och det är du nöjd med. Du trivs med den frihet som är i ditt liv just nu. Det verkar som om du är eller är på väg att bli förälskad. Frågan är hur bra den här personen egentligen är för dig, ni verkar locka fram varandras sämsta sidor.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara flexibel. Du har stora möjligheter att få testa något som är intressant, men då måste du vara öppen för förslag. Kvällen verkar kretsa kring en hobby av något slag. Det blir en rolig men alldeles för sen kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir lite drömsk. Det händer så mycket runt omkring dig att du har svårt att ta in allt Mycket tycks kretsa kring din person och du förstår inte varför alla plötsligt är så intresserade av dig och din åsikt. En beundrare vågar säga vad hen känner för dig idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Att vara stressad hjälper inte situationen. Ta ett djupt andetag och gå in i dig själv. Om du lockar fram det lugna inom dig så kommer du att må så mycket bättre. Ett intressant förslag från en chef ger dig något att fundera över.

Fiskarna 19/2-20/3

Ibland är det bättre att släppa fram sina känslor än att dölja dem. Idag är en sådan dag. Försök att visa vad du känner och var inte rädd för att bli avvisad. Du kommer att blir förvånad över den positiv respons som din ärlighet väcker.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons