Fredag 25/8

25 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen så vill du gärna vara med en person som du inte fått så mycket tid med den senaste veckan. Hen har mycket på gång i sitt liv och därför hinner hen inte med dig på samma sätt som tidigare. Ikväll finns det möjlighet för er att ta igen lite förlorad tid.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite lugnare än den övriga vecka. Visst har du mycket att göra, men det är inte alls lika stökigt på arbetet som det varit tidigare i veckan och du kan unna dig att slappna av. På kvällen passar du på att umgås med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns många personer i ditt liv just nu som betyder en hel del för dig. Du trivs bra med att ha hittat nya bra vänner, men du ser också till att ta dig tid för dina gamla kompisar. Ikväll blir en riktigt festlig kväll, särskilt för sent födda tvillingar.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att våga. Våga vara dig själv, våga stå på dig när du känner dig överkörd och våga visa att du kan vara svag. På kvällen träffar du en vän som du inte sett på väldigt länge och det ger dig energi. Du har verkligen längtat efter hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

När det blir för mycket idag så drar du dig undan. Vanligtvis brukar Lejonet inte ha särskilt svårt att stå upp i en konflikt, men idag så behöver du få vila upp dig och tänka på annat än intriger. Ett saftigt skvaller lyser upp dig dag.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu tycker du inte att du blir tagen på så stort allvar som du skulle vilja. Du har en känsla av att någon skrattar bakom din rygg, men du har inga bevis, bara din övertygelse. Kvällen handlar om god mat. Kanske bjuder du din partner på middag.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd att du begår ett misstag när du avslöjar en hemlighet, men du råkar försäga dig och det kan du inte göra ogjort. Här gäller det att försöka reparera skadan så gott det går, men du vet att det inte kommer att bli lätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du väljer bort en gammal vän för att vara med en ny. Det kan tyckas lite illojalt, men saken är den att du har växt ifrån din gamla vän och nu passar ni inte särskilt bra ihop. Ibland så växer man isär, svårare är det inte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är orolig för att du inte ska hinna med ett projekt som du påbörjat idag. Det handlar mer om hur du lägger upp arbetet än om själva omfånget på projektet. Är du bara organiserad så kommer det inte att vara några problem. Kvällen bjuder på fest.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det säkra för det osäkra idag och det är klokt. Genom att gardera dig så vinner du en hel del respekt hos dina kollegor. Du framstår som både smart och organiserad. Kvällen blir riktigt rolig, men lite för sent.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar på dig mer ansvar än du behöver idag. Försök att delegera arbetet så kommer du ha mer tid över för det som du verkligen behöver göra. Kvällen blir intressant. Du träffar på en gammal bekant som har nyheter till dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir skrattretande lugn. Du är nästan uttråkad och det visar sig genom att du istället blir rastlös. Som singel så är du väldigt känslomässigt labil. Det finns någon som du växlar med att tycka om och att irritera dig på. Hen finns ständigt i dina tankar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons