Söndag 27/8

27 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen funderar du mycket. Du är nöjd med det mesta i ditt liv, men det finns en sak som för tillfället ligger utom räckhåll. När det kommer till kärlek tycks du vilja tråna efter det du inte kan få medan du inte vill ha den person som verkligen har fallit för dig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att ladda upp batterierna. Den senaste veckan har varit utmattande och nu vill du verkligen varva ned både mentalt och fysiskt. Du njuter av friheten att kunna göra vad du vill. Det finns något riktigt lustfyllt över den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en skön söndag där du varvar vila med en hobby. Oavsett om du ägnar dig åt någon sport eller en mer konstnärlig inriktning så utlopp både för din energi och för din kreativitet. Kvällen handlar om att ta kontakt med en vän som dragit sig undan.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite ledsen för att du inte riktigt får tillbringa så mycket tid som du skulle önska med en kollega. Det är lite som om ödet sätter käppar i hjulet för dig. Idag funderar du på en strategi där du kan närma dig den här personen trots att ni alltid separeras i arbetsgrupper och liknande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg för att du missat en viktig detalj. Det handlar om något som har med pengar att göra och som kan bli mer avgörande i framtiden. Här gäller det att hitta ett sätt att spara både kort och långsiktigt om du vill nå ditt mål.

Jungfru 23/8-22/9

Om vädret är med dig så är du gärna ut under större delen av den här dagen. Det handlar om att du drar åt dig solenergi och på så sätt gör dig redo för hösten. En vän frågar om du vill följa med på en resa och du överväger att säga ja.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dagen lite som den kommer. För dig är det en frihet att kunna vara impulsiv och slippa rätta sig i ledet. Under dagen möter du flera personer som imponerar på dig med sina fakta kunskaper inom ett visst område.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill vara med en vän idag och bara ta det lugnt. Ni två har kommit varandra närare den senaste tiden och det är hen du tänker på först när du vill göra något. Att du favoriserar den här personen så tydligt kan väcka avundsjuk hos dina andra vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder kanske inte på så mycket variation, men den bli lugn och behaglig. Du slappnar av tillsammans med dina vänner och du får höra en hel del intressant nyheter den här dagen. Kvällen handlar om att våga.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad när någon plötsligt hör av sig. Det här är inte riktigt det du förväntat dig av den här personen, men det visar att det hänt något över sommaren. Hen har mognat och blivit mer stabil i sina känslor. Du blir smickrad och förvånansvärt glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen kretsar kring ett projekt som du har. Det är något som du arbetat på under en längre tid och du förväntar dig knappast att bli klar idag heller. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du njuter av att se en serie eller läsa en bok.

Fiskarna 19/2-20/3

En stor del av den här dagen ägnar du åt att drömma och åt att planera. Det har varit fram och tillbaka i en relation som du har, men nu börjar du äntligen förstå hur du ska hantera den här personen för att locka fram hens bästa sidor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons