Måndag 28/8

28 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På måndagen blir du förvånansvärt glad av att träffa en person som du inte sett på hela helgen. Det är en kollega och en vän som du kommit nära den senaste tiden. Kanske är det mer än bara vänskap som du känner för den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite irriterad på en kollega som du tycker tar för stor plats. Det är inte så illa att du baktalar personen ifråga, men du känner en viss irritation över hens beteende. Kvällen handlar om att umgås med en vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas att vara sanningsenlig mot en person som du helst vill ljuga inför. Du har insett att situationen som den är nu är ohållbar och att du måste tala om vad du känner om du ska få rätsida på problemet.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att var med en person som du uppskattar mer än du vill erkänna. Hen är inte bara en tillgång i jobbet, hen har också en förmåga att få dig att le vilket är en ovärderlig egenskap. Kvällen handlar om en sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har varit ganska lågmäld i helgen, men nu blommar du upp. Du får ta ett större ansvar och det gillar du. Som Lejon växer du alltid när du känner dig betydelsefull. Solen bidrar också till ditt härliga humör.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen bjuder på många skratt och en del allvarliga samtalsämnen. Det blir en ganska intressant dag där du lär dig nya saker som har med dynamiken i gruppen på arbetet att göra. Kvällen fokuserar på finanser.

Vågen 23/9-22/10

Du tar inga risker just nu. Av någon anledning så känner du dig lite osäker på din nuvarande position och du undviker att väcka uppmärksamhet. Den här osäkerheten ger dig svårigheter att sova och att koncentrera dig. Försök att ta tag i problemet så fort som möjligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir trevlig, men du blir irriterad på en person som hela tiden hänger efter dig. Du vet inte hur du ska bli av med hen utan att skapa konflikt. När det gäller jobbet så har du höga ambitioner så här i början av hösten. Sätt inte ribban för högt bara, då blir det ohållbart.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar intressant med en diskussion. Du är arg på en person för att du tycker att hen går bakom ryggen, men hen förstår inte alls vad det är du talar om. Kvällen handlar om att vara först på plats när det gäller ett intressant evenemang.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill gärna prata lite mer med en viss person idag. Du har svårt att inte tänka på hen, och det irriterar dig att hen lyckats nästla sig in i dina tankar på det här sättet. Ni börjar hitta en bräcklig vänskap, men du vet att det är en skör is du beträder.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drömmer om att resa bort och du tillbringar en hel del tid att googla på resor. För dig är det viktigt att få en vecka eller två med sol och värme, särskilt efter den här sommaren. På kvällen får du höra en nyhet som glädjer dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte sen att ge en kollega en komplimang. Du märker att din nya stil går hem mycket bättre än den gamla, mer arrogant attityden som du hade. Nu är det snart dags att ta nästa steg i din noggrant uttänkta plan.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons