Tisdag 29/8

29 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bygger på förtroenden. Du är glad att en vän vill prata med dig om sina känslor, samtidigt som du är lite svartsjuk på hens känslor för en annan person än dig. Dina känslor komplicerar er relation mer än du vill erkänna.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte alls på humör för att lirka med en person som du egentligen inte tycker om. Idag visar du rätt öppet vad du känner och det kan skapa en konflikt. När det gäller arbetet är du noggrann och ambitiös, men du tänker inte jobba över mer än du gjort sen senaste tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir rolig och annorlunda. Du testar nya arbetssätt och du får fina komplimanger för ditt initiativ. Under eftermiddagen väljer du att umgås med en vän som du inte sett på länge. Det blir en trevlig kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar tag i dina problem på ett ganska handfast sätt idag. Du är trött på att iaktta i smyg och hoppas på att något ska hända. Mer än en person blir förvånad över ditt agerande, men de blir också glada att du är så rak på sak.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det din tur att briljera. Du får plötsligt ansvar för ett område som du tycker är roligt och kreativt. När du blir inspirerad så finns det inga gränser för vad du kan skapa. Du är i ditt esse just nu och Solen ger dig all energi du behöver för att förverkliga dina drömmar.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite besviken på att du inte presterar så bra som du hoppats på ett test av något slag. Det kan handla om något som har med jobbet att göra men det kan också röra sig om någon form av inträdesprov till en fritidsaktivitet. Det är bara att försöka en gång till.

Vågen 23/9-22/10

Att jämka i en konflikt är något av din specialitet och det får du användning av idag. Två av dina vänner är osams och det verkar omöjligt att ena dem. Med hjälp av lyhördhet och en bra intuition lyckas du styra upp den här konflikten.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på strålande humör och då verkligen glänser du. Idag finns det ingen som kan motstå din charm, oavsett kön eller ålder. Du njuter av uppmärksamheten och du slår dig gärna ihop med en person som du har kommit att tycka väldigt mycket om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland blir du bortglömd av en släkting och det sårar dig. Du vet att den här personen har mycket att göra och att hen knappast prioriterar sin familj, men du blir ändå ledsen när hen inte svarar eller hör av sig tillbaka.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att försöka smälta en framgång. Du är oerhört stolt över dig själv och lite förvånad. Visst vet du att du är bra inom just det här området, men du visste inte att du var så här bra. Kvällen handlar om vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är fokuserad på en ledighet som snart kommer upp. Det finns många tankar i din skalle, och de flesta kretsar kring allt annat än jobbet. Just nu är du lite jobbtrött och det är oroväckande eftersom du nyligen har haft semester.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska envis med att driva igenom din vilja i ett visst sammanhang. Du kanske inte låter mest eller visar dina ambitioner så tydligt, men bakom de mjuka fasaden finns en vilja av stål. När det kommer till kärleken är du lite förvirrad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons