Onsdag 30/8

30 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du möjlighet att samarbeta med en person som du tycker mycket om. Här är det ditt bästa som gäller att spela tuff eller sätta sig på höga hästar kommer bara ställa till problem för dig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att njuta och försöka ta tillvara på de små nöjarna i livet. Det kan vara att äta gott. Att span in en snygging eller att skvallra med vänner. Om du försöker att undvika att blanda dig i en konflikt kan det här blir en riktigt bra dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en släkting som ber dig om hjälp, fast du känner att du inte riktigt har tid. Här gäller det att prioritera så kommer du att hinna mer än du tror. På kvällen finns det risk att du gör av med alldels för mycket pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir lite avundsjuk på en person som får spendera mycket tid med din käresta eller din flirt. Du brukar inte vara särskilt svartsjuk av dig, men just nu förstärker Mars den här sidan av din personlighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att fatta rationella beslut och att inte lita på ditt hjärta. Du vill en sak, men du vet samtidigt att det är den uslaste lösningen på ditt problem. Under eftermiddagen deltar du i en tävling av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du lite orolig att du inte ska få som du vill i ett sammanhang som rör pengar. Du har trånat efter en viss sak i evigheter och plötsligt dyker möjligheten upp att få köpa objektet till ett vrakpris. En släkting eller din partner opponerar sig mot ditt beslut.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ha ett högt tempo från början och att inte ligga på latsidan. Det blir en ganska stressig dag där du känner att du inte riktigt hinner med. På kvällen vill du gärna träffa en vän, men hen ställer in på grund av trötthet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte särskilt road av den situation som du befinner dig i. Ena stunden känns allt jättebra, men i nästa stund händer det något som gör att du känner att du tappar kontrollen och det stör dig. Du vill ha mer koll på din situation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite seg. Du tittar hela tiden på klockan och det noterar en kollega som stör sig på ditt beteende. Under eftermiddagen ändras lite i upplägget på arbetet och det blir plötsligt intressantare. På kvällen är du helt slut.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara alert och se fel och brister i systemet. Du brukar vara väldigt duktig på att upptäcka den svaga länken. När det gäller kärleken som är situationen lite komplicerad. Varken du eller den person du tycker om vill erkänna sina känslor först.

Vattumannen 20/1-18/2

Du arbetar hårt idag med att driva ett projekt framåt och det går ganska bra på förmiddagen men risken är stor att det kör ihop sig efter lunch. Här gäller det att vara uppmärksam på detaljer och inte slarva oavsett om du har bråttom eller inte.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ger du en vän en komplimang och du ser hur svårt det är för hen att ta emot den. Ni har nyligen blivit vänner och det ligger mycket spänning mellan er. Själv har du svårt att sätta fingret på exakt hur du känner för den här personen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons