Torsdag 31/8

31 aug, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du inser att du har provocerat i onödan. Det finns en person som du vanligtvis kommer bra överens med, men idag så känner du dig irriterad på hen och då säger du saker som du vet kan såra. Det bästa är om du undviker personen ifråga helt och hållet.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska stressig. Ni ligger efter med mycket på jobbet och du tar på dig en hel del ansvar för att hinna ikapp. På kvällen njuter du av välförtjänt lugn och ro. Då unnar du dig något som du vanligtvis brukar spara till helgen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att komma överrens med en person som du inte drar jämt med. Det finns så mycket hos hen som gör dig galen att du inte vet vart du ska börja när ni väl konfronterar varandra. Här är ärlighet ditt bästa vapen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt glad just nu. Du umgås en hel del med en person som får dig att leva upp och hen tycks trivas lika bra i ditt sällskap. Det blir en magisk dag och du längtar redan till morgondagen när kvällen kommer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att vara provocerande leder ingenstans idag. Försök att hitta kompromisser så att det fungerar för dig på jobbet. I övrigt en rolig och utmanande dag, särskilt för sent födda Lejon. Kvällen bjuder på en hel del aktiviteter,

Jungfru 23/8-22/9

Du ifrågasätter en chef och det kanske inte var det mest taktiska du kunde göra, men du kan inte hålla dig eftersom personen ifråga har begått ett så uppenbart misstag. Kvällen bjuder på skvaller och en massa roliga möten.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska reserverad idag och håller dig lite på din kant. Det har varit turbulent de senaste veckorna och nu behöver du verkligen få lugn och ro. En vän som du inte sett på länge överraskar dig med ett spontanbesök eller ett samtal.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill verkligen tillbringa tid med en vän, men hen är mycket mer upptagen än vad du är. Det gör att du är lite uttråkad idag och då gör du något som du inte skulle göra i vanliga fall. På kvällen får du möjlighet att berätta för din vän om hur impulsiv du varit.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn och harmonisk torsdag där fokus ligger på att arbeta hårt och att prioritera. Du har massor av aktiviteter inplanerade på kvällen men det kan hända att du bokar av för du känner dig inte riktigt kry.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör just nu och alla dras med av din charm och ditt smittsamma leende. Du är medelpunkten både i privatlivet och på jobbet vilket smickrar dig lika mycket som det förvånar dig. Kvällen blir intensiv med fokus på träning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter av den här dagen, särskilt om du kan smita tidigare från jobbet. Det blir en rolig och annorlunda dag där fokus ligger på att visa att dina teorier stämmer in snarare än att hårdprestera. Kvällen blir fysiskt aktiv och intellektuellt stimulerande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår bra just nu. Du har kommit nästan dit du planerat, det är bara några pusselbitar till som ska falla på plats. Du har ägnat en stor del av din ledighet att analysera ditt liv och bestämma dig för vilken riktning du vill att det ska ta. Nu är du en god bit på väg.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons