Fredag 1/9

01 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På fredagen är du på väldigt gott humör. Du känner dig omtyckt och det är många personer som flockas runt omkring dig. Det finns något attraktivt över ditt tecken just nu. Det är en influens från Venus. Som singel har du goda möjligheter att hitta en partner, om det är det du vill.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska harmonisk dag framför dig. Det handlar om att vara positiv och försöka se allt från den ljusa sidan. Vardagen har hunnit sätta sig och rutinerna känns okej även om det finns en del att förbättra. Kvällen blir rolig, social och lite för sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att inte lägga dig i en diskussion mellan två kollegor idag. Det är ett ämne som du är väl insatt i, men du är inte inbjuden i det här samtalet så kanske är det bäst om du håller dig lite utanför. På kvällen möter du en intressant person.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte den som skäller i första taget, men när du blir arg så blir du ordentligt arg. Idag är det någon som är dumdryg mot en ganska osäker person och då ser du rött. Du avskyr översittarfasoner om de inte förkommer hos dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara lugn och att göra sitt jobba. Det är ingen idé att du varken oroar dig eller irriterar dig på saker som du inte har makt att påverka. Det är bättre om du koncentrerar dig på ditt. Kvällen kan bjuda på fest eller en god middag.

Jungfru 23/8-22/9

Idag gör du av med pengar på onödiga saker. Det kan handla om impulsshopping, ett korgbesök eller bara lite fredagsmys. Oavsett vad du spenderar dina slantar på så vet du att du egentligen inte har råd, men du unnar dig ändå.

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen blir trevlig. Du stiftar bekantskap med en del nya, lite konstig men charmiga människor. För dig blir det ett välkommet avbrott i alla vardagliga rutiner att få umgås och kanske jobba med de här personerna.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag skiner du verkligen och du är omsvärmad som en sockerbit vilket du  uppskattar. Det finns något behagligt och lättsamt över ditt sätt att vara. Kvällen tillbringar du helst med en eller ett par nära vänner. Du har en hel del tankar som du vill ventilera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte orolig för att väcka för mycket uppmärksamhet idag. Tillåt dig sticka ut och synas. Just nu har du så mycket positiv energi i ditt horoskop att du mår bra av att få vara i centrum. Under kvällen går du gärna ut eller bort. Du vill inte vara hemma.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen planerar du att ta det lugnt och bara mysa, men det verkar som några av dina vänner och ödet har helt andra planer för dig. Gå ut även om du är trött, du kommer att möta någon som du inte vill missa. Hen kommer att ta en stor plats i ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite seg i starten idag, men det gör ingenting för när du väl sätter fart så går det undan. Du röjer igenom projekt efter projekt utan att det finns något stopp. På eftermiddagen är du nöjd med din insats och du smiter gärna tidigare om det finns en möjlighet till det.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag gäller det att inte tveka. Om möjligheten uppenbarar sig så ska du ta chansen. Det är det här du har väntat på. När det gäller kärlek så omges hela ditt tecken av ett rosa skimmer. Oavsett om du har ett förhållande eller är singel så tänker du nästan hela tiden på kärleken.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons