Lördag 2/9

02 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att kompromissa och försöka att hitta en balansgång. Du vill vara med en eller flera personer som har planerat en aktivitet som du egentligen inte är så intresserad av. Antingen väljer du ett annat umgänge, eller så får du acceptera de här planerna.

Oxen 20/4-20/5

Du drar dig undan idag och är lite för dig själv, i alla fall på dagen. Du behöver vila efter en lång vecka och därför undviker du allt och alla. På kvällen piggnar du till. Då är det god mat och familjen som gäller. Du vill umgås med dina nära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar egna initiativ idag och det uppskattas från flera håll. Genom att vara driftig och energisk lyckas du ro i land ett par projekt som blivit liggande hela våren. En person är arg på dig och du vet inte varför. Det bästa är att fråga rakt ut istället för att försöka lista ut svaret.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är inte bra på att ha hemligheter, det ligger helt enkelt inte i din natur. När du har saker du inte kan berätta för någon så mår du fysiskt illa. Idag är en sådan dag då någon berättar en ganska stor hemlighet för dig och du inser att du inte kan föra den vidare. Det blir en tuff prövning.

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör idag, särskilt om du är ledig. Just nu gör Månen dig väldigt impulsiv och du tar gärna dagen som den kommer. För dig är det jobbigt att planera för långt fram i tiden. Du vill leva här och nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det är irriterande att en släkting inte kan svara rakt ut på en fråga som du har. Hen slingrar sig som en orm och försöker hitta utvägar för att slippa svara. Du inser att det här är ett känsligt ämne, samtidigt är du inte rädd för att ta tjuren vid hornen.

Vågen 23/9-22/10

Var inte för blyg för att ta för dig idag. Du vinner fördelar om du är på, men du missar mycket om du inte har vassa armbågar. Idag är det många som vill synas och märkas så ingen kommer att släppa fram dig frivilligt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en riktig mysdag som väntar. Du umgås med en vän och tillsammans utforskar ni nya områden. Det blir en fantastiskt härlig dag där ni kommer varandra riktigt nära. Under kvällen får du reda på något om din vän som både förvånar dig och gör dig lite glad på samma gång.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att skilja på rätt och fel idag. Det är som om du lyckas trampa på varenda öm tå som du stöter på. Du försöker vara taktfull och sympatisk, men tydligen lyckas du inte särskilt väl. Det är bara att erkänna att idag är det en så där dag då allt blir fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen har du sett fram emot hela veckan. Du umgås med en eller flera vänner som du har kommit nära den senaste tiden samtidigt som du ägnar dig åt din favorithobby, att spendera pengar på onödig, men härlig lyx.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om vänner och om naturen. Du vistas gärna utomhus och gärna i ett större gäng. Det blir en rolig dag som går alldeles för fort. Som singel har du lätt för att bli förälskad just nu. Du vill gärna träffa någon, och då är det lätt att falla för fel person.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen kan bli underbar om du vågar. Väljer du att stanna hemma och inte göra något så blir det en behaglig, men inte så originell dag. Väljer du att följa med en släkting eller vän ut så kommer du bli överraskad och ha en magisk dag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons