Söndag 3/9

02 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På söndagen se du till att hänga med en person så att du inte hamnar utanför igen. Du har upptäckt att du missat något kul under lördagen och det irriterar dig, nu vill du inte att samma sak ska hända en gång till.

Oxen 20/4-20/5

Den söndagen handlar om att stå på egna ben och att försöka börja om från början. Det har blivit en ny ordning i bekantskapkretsen och det gäller för dig att acklimatisera dig. Du kommer närmare en nygammal vän och du känner att er vänskap är stabil.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir inte så som du tänkt dig den även om den blir bra. Du har för mycket planer för framtiden och för lite tid att genomför allt på. Under kvällen får du höra skvaller om en kollega eller granne. Det gör dig förvånad och lite upprörd.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar dagen som den kommer. Just nu njuter du av livet och du är förälskad. Som singel jobbar du enligt en fast plan och den går bättre än du förväntat dig. Dagligen kommer du din kärlek lite närmare och närmare. Ingen kan motstå din envishet och din charm i längden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir skön men inte särskilt aktiv. Är du ledig njuter du av att slippa planera in något utan kan ta dagen som den kommer. Under eftermiddagen och kvällen får du fina komplimanger för ditt utseende.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är det din dag att få göra något efterlängtat och unikt. Det blir en rolig och annorlunda upplevelse där du njuter av livet och nuet. Under eftermiddagen skämmer du bort dig med materiell lyx.

Vågen 23/9-22/10

Just nu känner du en oro utan att egentligen veta varför. Det pirrar i hela kroppen av obehag och du vill krypa ut ur skinnet. Det här kallas för magkänsla och just nu förstärks den av Månens position. Det är en förändring på väg in i ditt liv och den är rätt så omfattande. Det är den förändringen du känner av.

Skorpionen 23/10-21-11

Den blir en mysig dag där du lägger mycket fokus på att bara vara. Den senaste tiden har du kommit en person väldigt nära och ni träffas nästan dagligen. Det här är någon du kan dela din tankar om framtiden, karriären och kärleken med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen handlar om en kortare resa och om familjen. Det blir en dramatisk dag där heta känslor väller fram och du känner dig tvungen att försvara ditt liv. Tänk på att det ofta kan bli komplicerat när två generationer ska prata allvar.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om skratt och om värme. Just nu trivs du bra med ditt liv och du älskar de personer du omger dig med. Ditt humör är jämnare än vanligt och du märker att du vänskapskrets blir större och större. På eftermiddagen passar du på att göra av med lite för mycket pengar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du spenderar pengar på en dig själv eller på en närstående idag. Det blir en trevlig dag utan överraskningar där fokus ligger på att umgås. Det är inte så ofta ni får chansen att prata om nuet, framtiden och drömmarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tänker du ta ett steg till mot ditt mål. Du har en uttänkt plan och du agerar efter den lika systematiskt som Kräftan. Du har upptäckt att när det kommer till känslor blir det bättre av att vara lite mindre impulsiv. Då slipper du ångra dig efteråt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons