Måndag 4/9

04 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen så hänger du med personer du känner dig bekväm med. Det blir en trevlig dag där fokus ligger på umgänget snarare än på arbetsuppgifterna. I hemlighet är du lite missnöjd med din situation, det finns någonstans du hellre vill vara.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att göra val, vara effektiv och om att få uppskattning. Det haglar superlativ över dig just nu och du har lite svårt att välja vad du ska tro på. Inse att du är uppskattad och var inte så misstänksam. Sug åt dig av berömmet istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utnyttjar den frihet du har idag till att lägga om en hel del arbete så att det passardig bättre. Du kan vara väldigt förslagen när du vill och idag ser du nyttan med att visa framfötterna. Under kvällen så passar du på att avsluta ett privat projekt.

Kräftan 21/6-22/7

Du tror inte din dina ögon när du ser den person som du helst av allt i världen vill vara ensam med faktiskt sitta helt ensam. Hen verkar deppig. Det här kan vara din chans att visa hur empatisk och fantastisk du kan vara.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara rolig och underhållande. Ditt mål är att få alla på gott humör så ingen märker vilken press ni har på er. Oavsett om du är ledare eller medarbetare så känner du ett ansvar att få saker att fungera.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i ett problem som blivit liggande och det gör att alla dina kollegor drar en lättnandes suck. Det här har varit en vagel i ögat på många och nu närproblemet äntligen försvinner så möts du av massor av tacksamhet. Du gillar att spela hjälte.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska lång och intensiv. Du har flera saker som du måste få koll på och det kan hända att du får jobba över. På kvällen vill du kompensera för en jobbig dag så då unnar du dig att köpa något som du suktat efter.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen blir inte riktigt som du planerat. Du har en svans efter dig som du egentligen inte orkar med och den enda person som du vill umgås med håller sig lite vid sidan av. Rent arbetsmässig blir det en jobbig och väldigt krävande dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu undrar du om du kan förändra din arbetssituation för du trivs inte riktigt med den som den är just nu. Ge allt en chans. Det kommer att ordna sig om du bara har tålamod. Kvällen bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig lite vemodig och det trivs du med. Det verkar som du går och tråna efter någon som du anser ligger utom räckhåll. Du blir förvånad när personen ifråga närmar sig dig. Bara ett par ord och ett leende räcker för att göra din dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är fokuserad på närliggande uppgifter och försöker att inte fundera så långt fram i tiden. Mycket handlar om att du inte orkar planera så långt när du redan nu har fullt upp. Privat är det ganska konfliktlöst och det trivs du med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har på känn att det här kommer att bli en bra dag. Du kan vara väldigt charmig och social samtidigt som du kan vara avvaktande och försiktig. Mycket handlar om din dagsform. Idag är du lite mer framåt än vanligt. Du kanske till och med flirtar lite.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons