Tisdag 5/9

05 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du möjlighet att vara lite friare än vanligt och det uppskattar du. Du ansluter dig till vissa personer som du tycker om och tillsammans utforskar ni nya territorier. Det blir en spännande dag.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska nöjd för att saker börjar att gå mer din väg. Du har lagt de värsta motgångarna den här hösten bakom dig. Även om det väntar några mindre konflikter så är det mesta ganska lugnt. Idag får du ovanligt mycket uppmärksamhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inga om och men idag. Det är bara att köra på i högt tempo som gäller. Tvekar du så kommer du bli lidande och det vet du om. Under eftermiddagen passar du på att umgås med en person som du inte ser så mycket av.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något kaxigt över ditt tecken just nu. Du tar för dig mer än du brukar och du använder dig av en kombination av charm och självsäkerhet. Idag ser du till att ansluta dig till en grupp där du tycker att du passar in och dina kollegor blir glada av din närvaro.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på lite dåligt humör idag. Tisdagar är inte din favoritdag i veckan. Du är trött och känner dig lite krasslig. Lyssna på din kropp och dra ned tempot på ditt arbete eller stanna hemma och kurera dig. Ibland måste man få vila.

Jungfru 23/8-22/9

Något går snett idag och det är du som får skulden. Plutos position indikerar på en komplicerad historia som ligger bakom hela händelsen idag och du är bara en av många faktorer som påverkas. Det fungerar inte med att skylla ifrån sig, det är bara att bita ihop och ta den kritik du får.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir varierande. Om vädret tillåter smiter du gärna ifrån en stund och tar en promenad. För dig är höstmånaderna nästan de bästa på året. Det är nu du samlar energi inför vintern. Ett skvaller om en kollega oroar dig och får dig att vilja agera.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på allmänt dåligt humör och du känner dig risig. Tyvärr så går ditt humör ut över dina vänner som drar sig undan dig. Du bör försöka kontrollera dina känslor bättre. Just nu är det så mycket som pågår inom dig, det bästa vore om du ventilerade dina tankar med en nära vän. Då skulle du få perspektiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska irriterad på en person som du alltid tycker tar för mycket plats. Egentligen handlar det om att du inte vill dela rampljuset med någon snarare än att den här personen är för mycket. Lite självinsikt är alltid bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en inledningsvis trevlig dag. En del missförstånd kan skapa dålig stämning, men en vän lyckas vända ditt humör och få dig att le igen. Du är glad att omge dig med så bra och genuina vänner som du har. Kvällen bjuder både på mys och på träning.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska intensiv dag där du får mycket gjort, men du är trött och det märks på dig sätt att hantera problem. Din stubin är kort och du väljer ofta att bli irriterad och gå iväg istället för att ta itu med problemen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att visa dig från din charmigaste sida. Du får chansen att starta om med en person som du hamnat i konflikt med tidigare. Egentligen tycker du väldigt bra om hen, det är bara att hen lockar fram en del mindre charmiga sidor av din personlighet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

Annons