Onsdag 6/9

06 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att tävla och det älskar du. Det kan vara allt från en vänskaplig tävling vänner emellan till något mer allvarligt. Du vill vinna och du är bredd på att ge blod, svett och tårar för att nå dina mål. Det finns någon du vill imponera på.

Oxen 20/4-20/5

Dagen går fort för det är både mycket att göra och en hel del roliga uppgifter att ta tag i. Det blir en intressant dag där två chefer ryker ihop och du står vid sidan av och skrattar för dig själv. Det är inte en konflikt du tänker bli inblandad i.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att göra stora och små val. Du är inte lycklig just nu och det krävs att du förändrar din situation för att du ska må bra. Det här är inget som kommer att gå över av sig själv utan att du gör något åt problemen.

Kräftan 21/6-22/7

Det här är en bra vecka för Kräftan. Du känner dig sedd och du njuter av uppmärksamheten. En vän som betyder mycket för dig ger ditt självförtroende en boost idag. Du blir smickrad och glad. Kvällen handlar om idrott.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en del bråk mellan dig och en kollega. I första läget försöker du att reda ut situationen med din kollega själv, men funkar inte det så väljer du att ta hjälp av en chef som medlare. Privat blir det en skön och harmonisk dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den som håller tyst när du stöter på orättvisor. Som de flesta jordtecken har du utvecklad allergi mot all form av mobbig och trakasserier. Idag skäller du ut en kollega för att hen behandlar människor olika på grund av härkomst eller kön.

Vågen 23/9-22/10

Du tar ett steg närmare en lösning på ett problem som du haft under en längre tid. Du känner att du är nära att få pusslet att gå ihop, men det fattas lite information för att allt ska bli helt klart. Kvällen ägnar du åt en hobby.

Skorpionen 23/10-21-11

Du slits mellan flera tuffa val just nu och du skulle behöva en pålitlig vän att prata med. Du vet vem du vill ventilera dina känslor med men hen verkar vara lite sur på dig och håller sig undan. Använd dig av din charm så blir du förlåten oavsett vad det är du ställt till med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen går fort och du är stressad. Du tycker inte att du hinner med så mycket som du skulle vilja just nu och det gör dig frustrerad . Det handlar om att sätta rutiner och att lägga upp arbetet rätt. Det tar tid att få ordning på vardagen efter sommaren så ha tålamod.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en riktigt lyckad dag. Du får träffa en person som lyser upp vardagen lite extra och när hen tar sig tid att både le och prata med dig blir du lycklig. Det här är andra gången på kort tid som ni får kontakt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är frustrerad över långa dagar på jobbet och du vet inte hur du ska hantera en kollega som hela tiden försöker att smita undan sitt ansvar. Här gäller det att påpeka att du ser vad hen gör utan att bli aggressiv för då vänds taggarna utåt på den här personen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt charmig just nu och du skulle kunna få vem som helst på fall om du bara anstränger dig. Som singel har du en eller kanske flera kandidater som du vill närma dig. Har du ett förhållande så är du extra romantisk mot din partner just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons