Torsdag 7/9

07 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar dig vatten över huvudet idag när du försöker att styra upp ett arbete som ligger utom ditt kunskapsområde. Det hade varit bättre om du lyssnat och lärt av dem som har mer erfarenhet än vad du har.

Oxen 20/4-20/5

Du blir arg på riktigt på en chef idag och då exploderar det. I ditt fall handlar det mycket om att personen ifråga lägger sig i allt som du gör och det resulterar i att inget blir bra. Din chef kryper till korset men först efter en tillsägelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte på humör för att ta en diskussion idag. Du är trött och sliten och det finns inga marginaler i ditt humör. Som tur är finns det någon eller några som alltid lyckas få dig att dra på smilbandet hur stressad du än är.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag där du fårmöjligheten att visa en person lite extra uppmärksamhet. Det är inte ofta du anstränger dig så mycket som du gör just nu, men den här personen har kommit att betyda en hel del för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och varierande. Du njuter av att ha massor av människor omkring dig och du får nästan alla du möter på gott humör. Det finns en risk att du impulsshoppar fast du inte borde idag. Du har så mycket som du vill handla.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen idag handlar om att inte rygga för sina problem utan att våga ta tjuren vid hornen även om det blir besvärligt. Under eftermiddagen och kvällen får du höra ett rykte som kan hjälpa dig att planera framåt. Nu vet du hur du ska göra baserat på den information du fått.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag där du lär dig en massa nyttiga saker och där du utvecklas i ditt sätt att se på din roll på arbetet. Under den här dagen lär du dig mycket om hur andra fungerar och hur du ska utnyttja det på bästa tänkbara sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig rätt så säker på din roll och det underlättar på jobbet. Tyvärr är det lite väl enkelt att glida tillbaka in i det gamla igen och därför gör du ditt yttersta för att inte hamna i gamla mönster. Kvällen blir rolig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar på dig skulden för något som du inte har gjort idag. Månen gör dig ovanligt empatisk och du känner med din kollega som klantat till det. Du vet att du kommer att få mycket mindre skällän hen om du säger att det var du.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett gott humör och du tänker inte låta något förstöra det. Visst är du trött och sliten, men du trivs bra på din arbetsplats och du njuter verkligen av att vara igång igen efter sommaren. Just nu har du ovaligt lätt att skaffa nya vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i ett projekt som halkat efter och det blir riktigt lyckat. Genom att leda och fördela arbetet rätt så lyckas du genomför flera olika saker på samma dag utan att det blir stressigt. Hemma umgås du gärna med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt mån som att synas och höras. Det finn en eller flera personer som intresserar dig och du vill få deras uppmärksamhet. Under dagen så märker du att en kollega inte mår bra. Då anstränger du dig lite extra för att muntra upp hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons