Fredag 8/9

08 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På fredagen tar du ett för dig lite ovanligt initiativ. Det faller väl ut och du känner dig nöjd med ditt agerande. Eftermiddagen handlar om vänskap och under kvällen börjar du förstå vad en viss person betyder för dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du högt tempo redan från start. Du har rett ut en konflikt och du är ganska nöjd med resultatet även om du vet att det är temporärt. Det finns en drivkraft hos dig som gör dig till en person att räkna med. Ingen ska få trycka ned dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det känns okej just nu men inte mer än så. Du trivs inte riktigt på jobbet och det har med din chef att göra snarare än dina arbetsuppgifter och dina kollegor. Här gäller det att fortsätta vara väldigt positivt för saker är på väg att ändras.

Kräftan 21/6-22/7

Du är försiktig med vad du säger till en viss person. Hen är lite stingslig just nu och blir lätt sur. Du vill inte bli ovän med den här personen för hen betyder väldigt mycket för dig så du väljer att tassa på tå istället. I övrigt en lyckad fredag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns flera arbetsuppgifter som passar dig dåligt just nu. Det handlar om att du känner dig överkvalificerad för vissa jobb och då blir du grinig. Du vill att andra ska sköta det tråkiga så du kan göra det roliga istället, men ingen gillar en översittare.

Jungfru 23/8-22/9

Du har fullt upp med att hantera en situation som är lite delikat. Du balanserar på en ganska tunn is här och det gäller att vara både driven och taktfull på samma gång. När det gäller ekonomin så vet du i alla fall vad som gäller. Här är det du som kan det mesta.

Vågen 23/9-22/10

Du gör ganska många fel just nu och det vet du om. En del gör du med flit bara för att irritera en person som du ogillar och en del kommer sig av att du inte fått rätt information. Kvällen handlar om fest och om nöjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ganska gott humör. Det har varit en bra vecka och du känner dig omsvärmad. Det enda molnet på din himmel är en vän som håller avståndet utan att du vet orsaken till det. Du saknar hen och vill att ni ska komma varandra närmare igen. Här är det du som måste strida för er vänskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en härlig och varierande fredag där du lyckas göra något du försökt många gånger med aldrig klarat. Oavsett hur stor eller liten den här insatsen är så är du väldigt nöjd med dig själv. På kvällen umgås du gärna med din partner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du väljer att var med människor som du känner dig bekväm med. Idag är det många som söker sig till dig och eftersom du är på gott humör, det är ju ändå fredag, så charmar du alla i din närhet. Kvällen blir överraskande aktiv och oväntat rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du chansar inte just nu utan kör med säkra kort. Det handlar om självbevarelsedrift för din del. Just nu känner du dig lite trött och sliten vilket gör att du inte tänker lika klart som vanligt och då är det skönt att jobba med säkra marginaler. Kvällen blir skön och familjebetonad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker medvetet göra en person svartsjuk idag. Det handlar om att du vill framkalla en reaktion hos hen eftersom hen ofta verkar så oberörd. Du blir nöjd när du anar en liten spricka i den svala fasaden. Kvällen handlar om att bygga broar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons