Lördag 9/9

09 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska rolig lördag där du väljer att umgås med nya vänner. Även om du vet att det du gör inte uppskattas av alla så njuter du av din nyvunna frihet och din rebelliska sida. Kvällen handlar om kärleken.

Oxen 20/4-20/5

Du trivs ganska bra med livet just nu. Det finns vissa personer som kan irritera dig, men inte mer än att du kan dra ett djupt andetag och gå vidare. När det gäller kärleken så drömmer du gärna om vissa personer, men gör inget åt situationen. Kvällen handlar om din familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och annorlunda lördag där du passar på att göra en massa saker som du inte hinner med i vanliga fall. Du njuter verkligen av dagen och inser vad det är i vardagen som du är missnöjd med.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu längtar du efter mycket, det kan vara ett nytt arbete, en kärlek eller en resa. Du tillbringar dagarna med att dagdrömma och det kan göra att du upplevs som frånvarande. På kvällen väljer du ditt sällskap med omsorg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på hugget idag och då kan inget stoppa dig. Du vet precis vad det är du vill uppnå och hur du ska nå dit. Kvällen blir rolig och varierande. Du väljer familjen framför dina vänner. För dig är det hemmamys som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Du tolererar inte att bli motsagd idag, Din stubin är kort på grund av Mars placering och det gör att du kan bli arg för småsaker. Den här typen av temperament ligger normalt inte i Jungfruns natur så det kan orsaka en del förvåning.

Vågen 23/9-22/10

Du utnyttjat dina kontakter för att nå dina mål idag. Det handlar om att visa att du vet vart du är på väg och vad du vill. Det finns en person som beundrar din nyvunna envishet. Underdagen får du en massa uppmuntran av en yngre släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns personer som du tycker mer om än andra, men du vet att det kan skapa en del problem i bekantskapskretsen om du favoriserar. Därför väljer du att uttrycka dig diplomatiskt även om du inte tycker riktigt det du säger.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har roligt idag. Det är full fartredan från morgonen. Underdagen möter du en person som du inte sett på länge och det blir ett riktigt kärt återseende. Kvällen handlar om att ta till vara på en möjlighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu leker livet och du får fler och fler vänner. Eftersom du kan verka lite sval och avståndstagande när man inte känner dig så tar det lite tid för människor att upptäcka vilken fantastik personlighet du har. När de väl gjort det så har du en vän för livet.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir det du vill att den ska bli. Det finns en frihet och en lätthet i ditt tecken den här lördagen. Du träffar din familj och umgås under trevliga former. Kvällen handlar om att planera en längre eller kortare resa i höst.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har bestämt dig för att du bara tycker okej om en viss person så därför undrar du varför hen hela tiden dyker upp i dina tankar. Det är som om hen är ett pussel du inte kan lösa och det fascinerar dig. Det finns en kemi mellan er två och den blir tydligare idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons