Söndag 10/9

09 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att erkänna dina misstag. Du föredrar att låtsas som om inget är fel och försöka att bara köra på. Idag kommer du till en punkt då du måste erkänna att du gjort fel och det svider. Kvällen handlar om att vara med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir ganska mycket att göra idag så det gäller att du är pigg och utvilad. Om du är trött kommer det bli jobbigt så se till att vara utvilad. Du har möjlighet att få sova ut på morgonen. Kvällen handlar om att fokusera på nästa vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en debatt som rör pengar idag och det kan leda till gräl om inte du eller din partner viker i sin åsikt. Du brukar inte vara så envis, men just nu får du starka influenser från Oxen och med den påverkan kommer även envisheten.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och varierande söndag där du lägger mycket energi på att umgås med släkten och med en yngre släkting. Ni ses inte så ofta så det här blir er tid tillsammans. På kvällen har du ett projekt som du vill avsluta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dagen lite som den kommer. Genom att inte stressa blir det mesta bättra. Även om du har bokat in en massa aktiviteter så blir det inte bättra av att du hetsar upp dig. Försök att njuta av en sak i taget och fundera inte så mycket på vad som händer härnäst.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir ett rabalder när en sanning kommer i dagen idag. Du har lyckats hålla det hemligt länge, men nu är det inte läge att gå omkring och bära på det här. Det är främst en äldre släkting som inte riktigt kan acceptera sanningen. Ha tålamod, hen kommer att ändra uppfattning.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett avgjort strålande humör idag. Du verkligen skiner som en liten sol. Det handlar om att du fattat ett beslut och efter det känns allt bättre. Du har grubblat så mycket den senaste tiden att det som om en tyngd lyfter från dina axlar när du väl bestämt dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du trivs bra med livet just nu. Du har fått tillbaka din vän och nu umgås rätt så mycket. När det gäller kärleken så kunde det vara bättre. Du lyckas inte riktigt få till det med den person som du är intresserad av. Ni verkar alltid vara på olika platser i livet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på mindre äventyr och en del roliga utflykter. Du känner dig pigg, piggar än du gjort på länge och den energikicken utnyttjar du idag. Eftermiddagen handlar om att vara med en vän som du inte ser så ofta.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och skön söndag där du varierar att träna, men mindre projekt i hemmet och att vara med dina vänner. Du börjar ana att en person har blivit intresserad av dig, men du är inte riktigt säker. Hen kamouflerar sina känslor bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att förbereda kommande vecka. Du ska antingen resa bort eller så har du bara ovanligt mycket på jobbet just nu. Det blir en skön och lat söndag där du alternerar förberedelserna med att lata dig framför teven.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar inga risker just nu, särskilt inte när det gäller kärleken. Du spelar med säkra kort och håller hellre dina känslor för dig själv än att riskera ett avslag. Det här är dumt eftersom du har stor chans att blir riktigt lycklig om du bara vågar ge dig hän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons