Måndag 11/9

11 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På måndagen tar du tag i vissa bitar i ditt liv som du känner att du inte har kontroll på. Du satsar på att få arbetet att fungera och du investerar mer tid i en hobby. Det här innebär också att du skär ned på de timmar du lägger med kompisar.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite stel. En konflikt ligger och pyr under ytan, men ingen vill riktigt lyfta fram den. Det blir bitvis en rolig dag och du kommer på diig själv med att skratta mycket. Har du möjlighet så tillbringar du en del tid utomhus.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du söker dig till människor som du tycker är trevliga och tar avstånd från personer som blir för mycket. Den här makeringen kan leda till en del sura miner, särskilt om det är en chef som du ignorerar. Kvällen handlar om att knyta nya kontakter.

Kräftan 21/6-22/7

Ny vecka nya möjligheter. Du ser din chans att lyckas inom ett område som du inte varit så bra på tidigare. Du tar gärna hjälp av en vän som du vet har huvudet på skaft och som är bra på den här typen av uppgifter. Kvällen handlar om sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att misslyckas är bara ett steg i rätt riktning. Om du inte prövar och gör fel så kommer du aldrig lyckas göra rätt. Den här måndagen handlar till stor del om att testa nya lösningar och hitta effektivare arbetsmetoder.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite försiktig i dina uttalanden just nu. Den senaste tiden har du haft en påverkan i ditt horoskop som gör dig lite klumpig och nu är du rädd att såra dina vänner utan att mena det. Kvällen bjuder på ett saftigt skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte hundra procent nöjd med din nya situation, men du försöker att arbeta framåt och nå ett mål i taget. Du har många vänner på jobbet som stöttar dig när du inte är riktigt i form och det tycker du är skönt. Kvällen bjuder på ett överraskande samtal.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska nöjd med hela din privata situation, men det finns några saker du vill rätta till. Det handlar både om en vän och om någon du är intresserad av. Båda verkar dra sig undan lite och det gillar du inte. Du spär på med en extra dos med charm och ser till att ni håller kontakten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du flera bra initiativ och det hjälper dig framåt. Ibland blir du ineffektiv för att du litar för mycket på att andra ska leda, men idag är det tvärt om. Det är du som tar på dig en ledande roll och det trivs du med.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att visa känslor. Du är rädd för att blir skårad så då gömmer du dig bakom en sval fasad. En person lyckas tränga igenom den här fasaden och det får dig att känna dig utsatt samtidigt som du tycker det är ganska mysigt att någon anstränger sig så för att lära känna dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir mysig och väldigt avslappnande. Oavsett om du arbetar eller är ledig så överanstränger du dig inte idag. Dagen fokuserar snarare på saker som är roliga än på jobbiga uppgifter. Kvällen handlar om värme och vänskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte på humör att argumentera med en person som ofta försöker provocera dig. Du har insett att hen är betydligt intressantare när hen sänker garden så därför försöker du får personen ifråga att slappna av i din närhet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons