Tisdag 12/9

12 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar tisdagen som den kommer. Du känner dig inte i toppform och därför blir du lite vresig. Det bästa är om du håller dig för dig själv när du är på det här humöret. Kvällen handlar om en sport eller en hobby som du älskar.

Oxen 20/4-20/5

Du är envis och det gör att du tar dig igenom motigare perioder utan att det tar allt för mycket på dig. Det har periodvis varit lite jobbigt den senaste tiden, men nu känns det som om pusselbitarna faller på plats och du trivs bättre.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att se saker ur ditt eget perspektiv och det gör att du står oförstående när du får kritik idag. Enligt dig har du inte gjort något fel men enligt din chef så har du det. På kvällen ventilerar du din irritation med vänner eller din familj.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar ett steg i rätt riktning idag och det känns skönt. Någon har saknat dig när ni har varit ifrån varandra och du blir glad av att höra det. Du känner dig mer självsäker och framåt nu än du gjort tidigare under året.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är lätt att komma med kritik men det kan vara svårt att hitta en bättre lösning. Idag upptäcker du att du inte kan hjälpa en kollega som kör fast. Det enda du kan göra är att påpeka de uppenbara fel hen har gjort, men vad hjälper det om det inte finns en lösning på problemet.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om pengar och om ekonomi. Du tror att du har så bra koll, men det har du inte. Du upptäcker att det finns stora hål i dina kunskaper och nu försöker du hitta ett sätt att täppa igen dem utan att det märks för mycket.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att bygga självförtroende och om att våga visa vad du tycker och tänker i olika sammanhang. Det blir en bra och produktiv dag där du når bättre resultat än du förväntat dig. Kvällen handlar om vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Nu är du nöjd. Du har äntligen lyckats hitta en smart lösning på dina sociala problem så du kan behålla din status och ändå förnya din bekantskapskrets lagom mycket. En person som du blivit nära vän med den senaste tiden hjälper dig med ett arbetsrelaterat problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tycker att det är roligt just nu, både på arbetet och privat. Det händer saker hela tiden och ditt enda problem är att du får för lite vila. Din kropp kommer att börja protestera om du inte tar en paus i ditt hetsiska tempo.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig och lite annorlunda. Du vågar gå utanför dina vanliga ramar och visa upp lite mer av din personlighet, även för människor som inte känner dig så väl. Det blir en glad överraskning för många att upptäcka vilken rolig person du kan vara när du vill.

Vattumannen 20/1-18/2

Även tisdagen blir härlig. Du kopplar av och går in i dina egna tankar. Det finns inte mycket som kan rubba din sinnesro just nu. På kvällen umgås du med vänner och det blir lite senare än planerat. Det finns en risk att du gör något impulsiv så som att boka en resa eller köpa en bil ikväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker att styra dina känslor, men det går så där. Fisken är en romantiker och brukar följa sitt hjärta, men just nu är di inte riktigt säker på vad det är ditt hjärta försöker att säga dig. Ditt förnuft och din känsla går tvärs emot varandra.

 

Klicka här för det senaste frå

Annons