Onsdag 13/9

13 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen kretsar kring en fråga som är mycket angelägen för dig. Det handlar om något som du vill ha men som tycks glida länge och längre ifrån din räckvidd. Här krävs det en hel del åtgärder för att styra projektet i hamn.

Oxen 20/4-20/5

Du har lite dåligt samvete för att du inte kan hjälpa en kollega med ett stort projekt idag, samtidigt så vet du att du inte har något val för du har ett möte inbokat sedan länge som du inte kan ändra på. Kvällen handlar om att hålla dig lite för dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är styrande i ditt sätt att vara just nu och det kan skapa problem med en kollega som inte alls uppskattar att bli styrd. Här gäller det att ha en rak kommunikation och låta det vara högt till tak. Du kan inte bara påpeka din kollegas brister, du måste även inse att du har egna fel.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att samarbeta och att utveckla gemensamma mål. Du får vara med den person som du tycker mest om att samarbeta med och det går förvånansvärt bra. På kvällen visar du stolt upp dina resultat för din familj.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är modig som vågar säga emot en person fast du vet hur mycket det kan komma att kosta dig. Som Lejon är du mån om alla och du tvekar inte att ryta ifrån om du känner att någon blir illa behandlad.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att se den praktiska lösningen på alla problem men du kan ha lite svårt för att väga in det känslomässiga. Idag hamnar du i en sådan situation där det känslomässiga tar över för en kollega och då blir du helt ställd.

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar många oskrivna lagar idag och det gör du med flit. Du är trött på alla normer och regler som inte fyller någon annan funktion än att de alltid har funnits där. Du trivs inte när du känner dig instängd och det gör du just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att förena två väldigt olika viljor. Du är oftast inte särskilt tålmodig när det kommer till att förhandla, men båda de här personerna är viktiga för dig så du anstränger dig till ditt yttersta. Du lyckas över förväntan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte allt för påstridig för då kommer din kollega att backa. Här gäller en balansgång av lagom mycket intresse och distans på samma gång. Du brukar vara bra på den här typen av agerande så du borde inte ha några problem att nå dit du vill idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir förtrollande rolig även om du stundvis irriterar dig på en person som kan vara lite dryg. Att du själv är på samma sätt har tydligen inte med saken att göra. Prova med lite självinsikt. Under eftermiddag får du både ris och ros. Mest ros, men kritiken svider ändå.

Vattumannen 20/1-18/2

Du väljer själv hur du vill göra med din dag idag och du uppskattar verkligen den friheten. Det är inte så ofta som du för möjlighet att helt bestämma över en vardag. Under kvällen saknar du någon, det kan vara din partner, en familjemedlem eller en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen siktar du in dig på att visa vad du går för. Du kan vara både kreativ, intelligent och drivande på samma gång vilket gör dig både rolig och annorlunda att jobba med. Kvällen handlar om starka känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons