Torsdag 14/9

14 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir inte riktigt så som du tänkt dig. På något sätt har förutsättningarna ändrats och du har inte riktigt hängt med hur det gått till. Här gäller det att tänka positivt och försöka få olika metoder att fungera.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen har högt tempo redan från början. Här gäller det att våga ta ut svängarna och inte vara rädd för att synas. Vid någon del under eftermiddagen får du en chans att presentera något som ligger dig varm om hjärtat. Här får du ha lite vassa armbågar så inte en kollega tar över din stund i rampljuset.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att fundera över framtiden. Det finns saker i ditt liv som du inte är så nöjd med och så finns det bitar som du tycker fungerar alldeles utmärkt. Under den här dagen har du möjlighet att ändra på vissa rutiner.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en charm och en själklarhet över ditt tecken som gör dig nästan omöjlig att motstå. Som singel får du mycket uppmärksamhet, men det verkar bara vara en person som intresserar dig på allvar, och där är du försiktigt eftersom du inte vill skrämma hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är orolig för en vän som tycks ha försvunnit från jordens yta. Du vet inte vad som hänt, men du forskar i saken. Här gäller det att ha tålamod och inte förutsätta det värsta. Under eftermiddagen får du nyheter om något som rörarbetet.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intressant och ganska stressig. Du hinner inte med det du ska så det finns en risk att du tar ed dig arbete hem. Under eftermiddagen kommer du nära en person som du inte träffar så ofta. Det blir en trevlig torsdag allt som allt.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du tag i ett problem som är relaterat till jobbet. Det är inte ofta som du är så här noggrann, men just nu så vill du inte att saker ska gå fel så då dubbelkollar du allt. Det finns en risk att du grälar med en kollega som inte är lika noga som du är.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att skapa kontakter och att hålla fast vid dem. Du visar en vän att hen betyder mycket för dig oavsett hur mycket ni umgås. Under dagen kan singelskorpioner få möjlighet att flirta med någon som intresserar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte sen att visa vad du känner i ett visst sammanhang. Du är oftast öppen med din lojalitet och dina känslor. I övrigt en intensiv men bra dag där fokus ligger på att får saker jorda på förmiddagen då du är som mest effektiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen handlar om att släppa ned garden och ha kul. Du blir förvånad över vem det är som söker kontakt med dig, men ha inga fördomar utan var öppen och se vad det är personen vill. Du kommer att få en rolig och annorlunda torsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att fundera mycket. Det blir en sen start på dagen av olika skäl, men det gör inte så mycket eftersom den handlar om att knyta kontakter och skapa band snarare än om att vara effektiv.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir inte så som du tänkt dig den. Du blir irriterad på något utan att det egentligen finns en anledning till varför du skulle bli sur. Mycket handlar det om att du har känslor som du inte vill erkänna att du har.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons