Fredag 15/9

15 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att lyssna och lära. Du är inte bra på saker som kräver för mycket koncentration, då tröttnar du fort. Här gäller det för dig att hitta ett sätt att behålla uppmärksamheten. Kvällen blir social.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött på en person som ständigt inkräktar på din personliga sfär. Du tycker att hen är jobbig, men du försöker att hålla en artig ton. Undereftermiddagen får du en komplimang som gör dig glad. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant vändning den här dagen. Du har insett att en person inte kommer att lyssna på dig så då bestämmer du dig för att göra tvärtom. Det blir en hel del kalabalik men det kan också vara matnyttigt för din kollega att bli behandlad på det här viset.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker att göra någon svartsjuk just nu men det går inte så bra som du hoppats. Hen blir arg på ditt beteende snarare än sotis och då har du uppnått fel effekt. Ditt problem är att du bryr dig för mycket om vad hen tycker och tänker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen fokuserar på detaljer och det gör dig rastlös. Du vill fokusera på stora saker som går fort att göra inte pilla med småsaker. Under eftermiddagen får du goda nyheter. Du blir både överraskad och rörd på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något sökande över ditt tecken idag. Du längtar efter något men kan inte riktigt bestämma dig för vad det är du längtar efter. Jungfrun brukar sällan vara drömmande, men just nu påverkas du starkt av Månen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att inte blir arg eller besviken på personer som inte orkar dra sitt strå till stacken. Det är bättre att du struntar i det och fokuserar på det du ska göra. Kvällen blir mysig och väldigt familjär.

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt liv är lite komplicerat just nu även om du inte vill erkänna det för dig själv. Du har bestämt dig för att följa en linje på jobbet, men det blir inte så som du planerat för att olika saker inverkar på planerna. Kvällen handlar om romantik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska lugn just nu. Normalt sett brukar Skytten blir rastlös så här fram emot hösten och vilja pröva på nya saker, men du känner dig ganska nöjd med var du är i livet. På kvällen umgås du gärna med vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Liver är lite av en berg och dalbana just nu. Det känns som om det händer mycket i ditt liv och du har svårt att tolka alla signaler som du får. Det gör att du drar dig tillbaka inom ditt skal. Du behöver få tid att fundera.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen tar du tag i problem som har med en släkting att göra. Hen verkar inte förstå hur viktigt det är att hen går in helhjärtat i det hen gör. Att klaga och gnälla hjälper inte. Kvällen handlar om att planera inför hösten och att fullfölja ett privat projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ambivalent just nu. Du tror att du vill en sak, men när du väl får som du önskar så känns det fel. Allt handlar om att du följer din hjärna snarare än ditt hjärta. På kvällen får du höra ett rykte som oroar dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons