Söndag 17/9

17 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under söndagen tar du tag i problem som är relaterade till ditt privatliv. Du tycker att det känns som om saker glidit dig ur händerna den senaste tiden. Under eftermiddagen får du chansen att be någon som du sårat om ursäkt.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen passar du på att ta det lugnt och vila upp dig. Det blir en dag då du vill låta kroppen få återhämta sig för du inte känner dig på topp. Kvällen handlar om att visa hänsyn mot en äldre person.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att svälja en förolämpning idag även om du vet att det vettigaste du kan göra är att ignorera den. För dig handlar det om stolthet och om att du faktiskt känner dig en smula kränkt. Försök lägga band på dina känslor.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen får du en fin komplimang av en person som du inte brukar få det av. Du blir generad men glad. Att hen visar dig så mycket uppmärksamhet gör dig väldigt lycklig. Kanske ska du visa hur mycket du bryr dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en dag då du funderar en hel del över framtiden. Mycket handlar om att du vill gå vidare i ditt liv, men att du just nu inte vet hur. Du har en vän som du bollar dina idéer med och som du får många bra råd av.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en spännande och annorlunda söndag där du lyckas förena två intressen som ligger väldigt långt ifrån varandra. Ett råd från en äldre släkting kan komma väl till pass idag. Du inser vilken erfarenhet hen har inom ett visst område.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir något av en triumf för din del. Du får igenom saker som du aldrig trodde att din respektive skulle gå med på. Det är sällan du driver något så hårt som du gör idag, men det här är något som betyder mycket för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att sträcka ut handen och be om ursäkt till någon som du behandlat illa. Du vet att du gjort fel, samtidigt så finns det något hos den här personen som hela tiden tycks trigga dina värsta sidor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte alls på gott humör idag. Du känner dig hängig och krasslig så därför blir du sur när en vän försöker tvinga med dig på en aktivitet. Du mår bäst av att stanna hemma och kanske inte lämna sängen överhuvudtaget.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig handlar dagen om att analysera vad du känner och vad du tycker om en viss person. Det blir kanske inte den mest händelserika dagen i ditt liv, men den blir ett skönt avbrott till vardagen som annars kan vara rätt så krävande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har det inte lätt just nu. Du känner dig inte delaktig i din familj riktigt utan du hamnar alltid lite utanför. Det kan ha med dina och dina näras intressen att göra. Ni tycker om att göra olika saker och då kan det lätt bli så här.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen passar bra att ta ett initiativ som du verkligen vill ta, men som du på samma gång är lite rädd för. Det handlar om ett konsekvenstänk som ibland blir lite väl stort. Låt ditt hjärta fåbestämma i det här fallet och lämna ditt förnuft hemma.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons