Måndag 18/9

18 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Just den här måndagen mår du bra. Du har äntligen accepterat att det faktiskt delvis är ditt fel att du glider ifrån en vän och nu har du bestämt dig för att visa hur mycket den här personen betyder för dig.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en stressig men rolig dag. Timmarna går fort och på kvällen är du rätt så utmattad. Under eftermiddagen får du goda nyheter som livar upp dagen. En chef berömmer din insats den här måndagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte rädd för att säga till, men ibland så kan din pikar bli lite väl sarkastiska och då kan du räkna med att få igen. Du är inte lika bra på att ta kritik som att ge så det finns en risk att di blir sårad när någon anmärker på din insats.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen längtar du efter att få spendera tid med en vän eller kollega. Det handlar om att nu har kommit varandra närmare den senaste tiden och du tycker om hur er vänskap utvecklas. Kvällen bli jobbig men rolig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen har du en hel del järn i elden och du ser till att få så mycket gjort på så kort tid som möjligt. Det blir en intressant och utvecklande dag där du lär dig nya saker om dig själv. Kvällen bjuder på många skratt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att acceptera ett nederlag idag. Det finns så mycket som du tycker är fel med ditt liv just nu att du inte behöver ytligare en motgång. Försök att inte vara så negativ. Mycket i ditt liv är på väg att vända nu och det kan bara bli bättre.

Vågen 23/9-22/10

Du är irriterad på en person som du hela tiden tycker ta för sig i situationer där du borde få glänsa. Oavsett om det är rivalitet om kärlek, pengar eller karriär så känner du att du inte riktigt får den uppskattning du borde ha och att hen får alldeles för mycket fokus.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant dag där du lägger mycket energi på att ha roligt och på att stärka en vänskap som du inte vill missa. På jobbet är det stressigt, men så länge du behåller din positiva attityd så kommer det mesta gå bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta initiativ och att våga synas i olika sammanhang. Du brukar knappast vara en blyg viol, men just nu har du en påverkan som hämmar dig en smula. Kvällen handlar om att visa upp dina talanger på hemmaplan.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig men intensiv måndag. Du försöker att vara positiv även till tråkiga uppgifter och du går in för att ha kul på din rast. Just nu är det dina kollegor som gör jobbet positivt. Kvällen handlar om att prestera, men också om att bygga på en ny vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte alls otålig idag utan du tar det lugnt och bidar din tid i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Det blir en intressant dag då du fåt höra en hel del matnyttigt skvaller. Du tar kontakt med en vän som du inte hört av på länge.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte så fokuserad på jobbet som du borde vara utan dina tankar är någon annanstans. Det rör sig om romantik och om starka känslor, varav vissa som du har svårt att behärska. I övrigt en medioker dag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons