Tisdag 19/9

19 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här tisdagen blir du glad över småsaker. Det finns en positiv energi som kommer från solen och som hjälper dig att se det som är bra i allt du gör istället för att fokusera på det negativa. Kvällen handlar om kärlek.

Oxen 20/4-20/5

Den här tisdagen blir riktigt mysig. Du fokuserar på arbetet, men du stressar inte. Mitt på dagen tar du dig en välbehövlig paus och bara slappnar av. På kvällen ägnar du dig åt att fixa i hemmet, göra småsaker som har med jobbet att göra eller planera inför en ledighet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite labil just nu, därför är det bra att du har stabila personer omkring dig som stöttar dig och tar hand om dig. Tisdagen blir en ovanligt bra dag där du kan fokusera mer än vanligt på jobbet och mindre på dina privata problem.

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter verkligen av delar av ditt liv just nu. Tyvärr har du svårt att fokusera på arbetet, du drömmer dig gärna bort. Dina drömmar kretsar oftast kring kärlek och vänskap. Kvällen blir ganska intensiv på ett bra sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte på topphumör idag, men det är för att du hela tiden blir neddragen av en kollega som inte klarar av att se att du blomstrar och mår bra. Du förstår inte varför hen hela tiden ska klanka på dig. Det handlar om ren och skär avundsjuka.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir riktigt bra. Har du möjlighet tar du en härlig promenad mitt på dagen och njuter av höstvädret. Just nu suger du mycket energi från naturen. Den hjälper dig att fokusera rätt och att få ordning på kaoset som är dina tankar.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite besviken på en vän som fördrar att umgås med andra framför dig, Du känner dig övergiven och det markerar du ordentligt. Tyvärr förstår inte din vän de här pikarna. Du måste tala i klarspråk om hen ska inse att hen gjort fel.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen växer ett tvivel fram mitt i all din självsäkerhet och det gör lite ont. Du börjar inse att en person som du trodde var intresserad av dig inte alls bryr sig så mycket om dig som du hoppats. Hen är en bra vän, men frågan är om hen vill något mer?

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen handlar om att låta saker växa fram i sin egen takt. Månen bidrar till kreativitet hos dig, men kanske inte på det sätt som du förväntat dig. Du bör vara öppen för nya möjligheter den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen inser du att någon är sur på dig, men du vet inte vad du gjort för fel. Du har redan under förra veckan notera att hen kastar vissa blickar på dig, men du förvärras läget. I övrigt en rolig och väldigt social dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Att vara allt för bestämd innan du har alla fakta kan visa sig vara helt bortslängt. Håll olika lösningar öppna och invänta all information innan du ens funderar på att fatta ett beslut. Du har inte bråttom, det viktigt just nu är att det blir bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här tisdagen blir förtrollande. Det finns en person som charmar dig totalt utan att du vet hur det går till. Hens soliga leende och klockrena kommentarer lyser upp en annars ganska tråkig höstdag för din del.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons