Onsdag 20/9

20 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du får inte som du vill den här onsdagen och det gör dig lite besviken. Det finns något som du vill uppnå, men din plan fungerar inte riktigt så som du vill att den ska göra. Du måste tänka om och tänka rätt.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen handlar om att ha tempo och om att irritera dig på småsaker. Det finns en person som ska lägga sig i allt och det gäller att hen ser till att backa annars blir du sur på allvar. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i något som har med ditt privatliv att göra. Du har insett att det inte hjälper att stoppa huvudet i sanden, känslorna finns fortfarande där. Du måste vara modig även om du riskerar en hel del. Det är det enda sättet som du är sann mot dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Den här onsdagen visar du massor av känslor, både positiva och negativa. Du har svårt att hålla masken när det bubblar så mycket inom dig. Just förstärker Månen allt du känner och den kan göra din vardag rätt så dramatisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ingen väg tillbaka så det är lika bra att du går framåt. En påverkan från luft skapar en obeslutsamhet hos dig och får dig att tveka fast du har bestämt dig. Här gäller det att vara stark och målinriktad.

Jungfru 23/8-22/9

Du är fokuserad på nuet och försöker att inte fundera så mycket över framtiden. Till stor del handlar det om att du inte vet vad du vill så därför är det enklare att ta en dag i taget istället för att tänka för långt framåt.

Vågen 23/9-22/10

Du velar en del idag, men till slut fattar du ditt beslut och du står fast vid det fast du har en gnagande känsla om att du missar något bättre. Under dagen kommer en chef med en del kritik och då gäller det att kunna ge svar på tal.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är i ditt esse idag och din charm förtrollar. Även om du själv vill förändra vissa saker i din vardag så börjar du bli nöjd med hur livet artar sig. En vän som du saknar hör plötsligt av sig och det gör dig väldigt glad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite väl driven just nu, det gör at du ibland sätter dina egna intressen före andra personer behov. Du vet att det inte är särskilt snällt, men du anser att du själv fått stå tillbaka ett antal gånger för att någon annan ska få som hen vill.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen börjar bra. Du njuter av att kunna ta det lugnt och slippa stressa. Under dagen ägnar du dig åt att lära dig nya saker. Du tycker inte att det är så roligt, men du vet att det är nödvändigt. På eftermiddagen får du höra lite trevligt skvaller om en bekant.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen fokuserar på att få klart vissa projekt. Många saker har dragit ut på tiden, främst för att du inte har kunnat kontrollera allt på detaljnivå. Nu bestämmer du dig för att ta ett rejält grepp om situationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig glad och harmonisk. För första gången på länge så inser du att du trivs i din vardag oavsett om du är ledig eller arbeta.  Visst är det stressigt mellan varven, men du ser till att hinna och du planerar även in lite roliga aktiviteter.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons