Torsdag 21/9

21 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att sticka ut hakan just nu och det gör att du lätt kommer ihop dig med dina chefer. För dig är det viktiggt att synas, samtidigt som det finns en stor risk att du retar upp någon med makt helt i onödan.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte alls bekymrad över en person som hela tiden försöker stjäla beröm. Du vet att hen för eller senare kommer att snubbla över sina egna ben och då har du möjlighet att träda fram och ta mer plats. Under kvällen diskuterar du ekonomi med din familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tävlar om att synas just nu och det gör du utan att tänka på det. Vanligtvis är Tvillingarna inte så tävlingsinriktade, men just nu så drivs du på av både Solen och av eld. Det finns en vilja att lyckas i alla möjliga sammanhang.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rädd för att sticka ut i ett visst sammanhang och väljer att ha en låg profil idag. Det handlar om att du inte vill riskera det du byggt upp den senaste tiden. På kvällen försöker du få kontakt med en person som ofta är mycket upptagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en strålande torsdag där du verkligen får chansen att skina lite ut över det vanliga. Någon har uppmärksammat en av dina talanger och du får mer beröm än du brukar. Under eftermiddagen är det sport eller motion som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Den här torsdagen tar du tag i saker som halkat efter och det känns skönt att äntligen börja få struktur. Du är ordningsam av naturen och du ogillar när någon rubbar dina cirklar, vilket händer idag. Då fräser du ifrån ordentligt.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen är du lite varsam i hur du framställer dina åsikter. Ofta tycker du att det är roligt att kunna uttrycka dig i ord, men på sista tiden har du blivit missförstådd en hel del så nu tar du det lugnt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen flirtar du mycket. Det behöver inte ens betyda att du är intresserad, det handlar bara om att du gillar att få uppmärksamhet. Du trivs när människor beundrar dig, så länge de inte blir för påträngande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här torsdagen tar du tag i problem som har ned hälsan att göra. Du har inte tagit hand om dig själv ordentligt och det märks inte minst på hur trött du är. Det bästa för dig nu är att sova mycket och att äta regelbundet.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig och väldigt intensiv. På jobbet är du omsvärvad utan att egentligen förstå varför. Det är många som trivs med att vara i din närhet. Din torra humor väcker en hel del munterhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du frågar inte så mycket idag utan du kör på i invanda rutiner. För dig är det viktigaste att saker fungerar och att det inte blir för komplicerat. Under eftermiddagen så får du höra något som gör dig glad. Det är nyheter som kommer att spara en hel del pengar.

Fiskarna 19/2-20/3

Dy försöker vinna tid för att kunna fundera på vad du vill. Du har fått ett erbjudande som är frestande, samtidigt så vet du inte om det verkligen är för dig. Tyvärr har du inte så mycket tid som du skulle vilja utan du får tänka snabbt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons