Fredag 22/9

22 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen blir du irriterad på en person som hela tiden är för nära. Egentligen tycker du om hen, men på sista tiden så har du känt ett behov av att få vara lite mer ifred. På arbetet så har du svårt att fokusera dig så mycket som du borde.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att vara lycklig. Saker fungerar ovanligt bra just nu och du känner att du når fram till människor. På jobbet går det mesta smidigt, även om du blir lite uttråkad mellan varven. Kvällen blir mysig och intim.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har det inte lätt just nu. Du har upptäckt att vissa personer inte tycker om dig och du vet inte riktigt varför. Det handlar om att du medvetet eller omedvetet kör en hel del med folk och det uppskattas inte.

Kräftan 21/6-22/7

Du saknar någon så mycket så att det gör ont. Hen har inte varit bra de senaste dagarna och det gör att ni inte ses lika mycket som ni brukar. Oavsett om det rör sig om din partner, en crush eller en vän så är känslorna mycket mer intensiva än du trodde de skulle vara.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du nya dag. Du harr bestämt dig för att ha den bästa av fredagar oavsett om du har massor på jobbet eller det är relativt lugnt. Du går in i en ny period där du försöker vara allt igenom positiv och det underlättar både privat och på jobbet.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att ta egna initiativ och att inte vara rädd för att synas. Som Jungfru så föredrar du att vara bakom scenen och påverka därifrån. Du ogillar rampljuset, men idag är det din tur att ta plats på scenen och du upptäcker att det är en riktig egoboost.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lite förvirrad men rolig. Du har många järn i elden och du trivs bra med att se hur olika projekt utvecklas. Idag är det samarbete som gäller, något som sällan är problem för dig. Du inser att det finns mycket att vinna på att jobba i grupp.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns människor som du inte gillar just nu, och de flesta av dem är på din arbetsplats. Den person du vill vara med är inte där och det drar ned hela fredagen. Hör av dig till hen och berätta att hen är saknad. Det piggar alltid upp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen blir riktigt rolig. Du ägnar en stor del av dagen åt något som har med ett specialintresse att göra och du märker att när du får jobba med det du brinner för så går dagen så mycket fortare.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att vila och ta det lugnt. Du verkar inte vara i toppform. Ta hand om dig själv och skäm bort dig. Det är inte så ofta som man får chansen att vara riktigt egoistisk en helt vanlig fredag.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att fatta snabba beslut och inte vara rädd för att driva igenom dem även om många protesterar. Det blir en intressant och utvecklande dag där du lät dig en hel del både om dig själv och om dina kollegor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lätt att ha att göra med just nu. Du varken protesterar eller blir irriterad när du får samarbeta med personer som du i vanliga fall undviker. Det finns något avslappnat och lättsamt över ditt tecken just nu. Kvällen kan bjuda på en överraskning.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons