Lördag 23/9

23 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 23/3-19/4

Den här dagen handlar om att våga ta ansvar för det som händer omkring dig. Om du ser något som är fel bör du rätta till det även om det inte direkt berör dig. Du är en person som många ser upp till och med beundran följer ett ansvar.

Oxen 20/4-20/5

Dagen inleds lite förvirrat och rätt så stressigt. Du har en hel del som du bör ta tag. När du väl kommer in i rätt rytm som fungerar det mesta smidigt, Eftermiddagen och kvällen kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte snål med komplimanger idag. Du vet att den person som du smickrar älskar att få beröm och själv tycker du det är rolig att se hen stråla. Underdagen ger du dig gärna ut på äventyr. Det kan vara allt från en mindre utflykt till en sportslig utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Den här lördagen tar du det lugnt. Det finns inget i hela världen som kan stressa upp dig. Du njuter av att ta en sak i taget. Har du möjlighet är du ute en hel del. Den friska luften och den höstliga känslan fungerar som terapi för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar ansvar inte bara för dig själv utan för alla andras handlingar också. Se bara upp så du inte får skulden för något som någon annan har gjort. Du gör redan alldeles för mycket för den här personen. Du behöver inte täcka upp hens misstag.

Jungfru 23/8-22/9

Idag känner du ovanligt utvilad. Det var länge sedan som du sov så här gott. Under eftermiddagen och kvällen har du fått höra ett rykte som gör dig förvånad och glad på samma gång. Du hoppas verkligen att det här är sant.

Vågen 23/9-22/10

Du har idéer som du tror kan gynna din nuvarande situation men du är lite nervös för att presentera dem för din familj eller din partner. Av erfarenhet vet du att den här typen av handlingar kan väcka många starka känslor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har saknat en person väldigt mycket den senaste tiden och du försöker se till att ni träffas idag. Om hen har tid och är frisk så kommer hen också att anstränga sig för att få till ett möte. Det blir en mysig och lagom händelselös lördag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har fått nog av rykten och antydningar. Nu vill du veta sanningen och du går direkt till källan för information. Du blir förvånad över hur mycket skada viskningsleken kan ställa till med. Det som var ett oskyldigt uttalande har växt till enorma proportioner.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir fantastisk. Oavsett om du tillbringar den i sängen och vägrar gå upp eller om du känner dig lite rastlös och vill träffa vänner så blir det här en bra lördag. Mycket den här dagen kretsar kring mat och dryck.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte rädd för att sticka ut och det är bra. Du behöver synas om du ska få som du vill i ett visst sammanhang. Just nu känns det som du planerar en massa aktiviteter inför hösten. Här gäller det att hålla sig alert.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner Dig lite lurad idag. Du planerade att spendera tid med en viss person i veckan men hen är frånvarande på grund av resa eller sjukdom. Har du tur kan du kompensera förlusten idag. chans att hen faktiskt dyker upp utan förvarning eller att du stöter ihop med hen på ett oväntat ställe.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons