Söndag 24/9

24 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag firar du något speciellt. Det finns en person som du vill uppmärksamma lite extra och det gör du både genom närvaro och kanske en present. Det blir en riktigt skön söndag, en paus i vardagen för din del.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om två saker. Dels att vila och pusta ut och dels att hjälpa någon att förbereda en resa eller liknande. Det blir en bra dag där fokus ligger på små detaljer och massor av mat. En liten utflykt kan förhöja dagen ytterligare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det har varit en tung vecka och idag ser du till att ta det lugnt och vila upp dig ordentligt. Du vet att du har haft en del problem med en familjemedlem, men idag löser ni era interna konflikter. Du känner dig avslappnad och nöjd.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att ta kontakt med en person som du vill lära känna bättre. Var inte rädd för att vara nyfiken och ställa frågor, Om hen tycker du blir för närgången så kommer hen att säga till. Oftast gillar personer att få prata om sig själva.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du har gått på en nit som du borde kunnat undvika. Det handlar om en person som du trodde att du visste vart du hade, men det har visat sig att hen är ganska falsk. Här gäller det att inte bli bitter. Lägg det gamla bakom dig och gå vidare. Idag är en bra dag att börja på nytt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är engagerad och väldigt fokuserad idag. Du tycker det är roligt att det händer saker hela tiden. För dig känns det viktigt att ha en kommunikation med dina vänner och din familj som både kan vara lättsam och allvarlig. Idag påverkas du av Luft och då blir du väldigt harmonisk.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att ta initiativ och att visa att du är med på noterna. Oftast så hamnar du lite i skymundan i den här typen av sammanhang. Du är värd mer än så. Ta plats och stå upp för dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara ärlig mot sig själv. Du har en förmåga att ljuga om dina känslor, inte bara inför andra utan även för dig själv. Det är okej att må dåligt ibland, du behöver inte ens ha en anledning till det. Våga öppna upp dig för en vän som du litar på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir ganska tråkig. Något du planerat ställs in och du kompenserar det med att vara social istället. En vän som du inte träffat pålänge dyker plötsligt upp i dina tankar. Kanske är det på tiden att du kontaktar hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir lite av utmaning för dig. Du är inte hundra procent frisk, men du vill ändå ställa upp i en tävling eller ett evenemang. Du vet att det är viktigt att synas just nu om du ska nå dina mål. Din envishet lönar sig och du får fina komplimanger för din insats.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att stötta en familjemedlem och att planera inför en resa. Det kan röra sig om något som ligger nära i tiden, men det kan också vara en resa som ligger lite längre bort. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen passar du på att fixa saker som inte blivit av tidigare. Det kan ha med hemmet att göra eller med en hobby. Det blir en harmonisk och vilsam söndag där du laddar batterierna inför kommande vecka.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons