Måndag 25/9

25 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Om en kollega är frisk så blir det en bra måndag, annars så saknar du hen väldigt mycket och det drar ned ditt humör. Du trodde inte att du brydde dig om hen, men nu när hen är borta så märker du vilken påtaglig skillnad det gör för dig.

Oxen 20/4-20/5

Du är nervös den här måndagen. Det finns både en förväntan och en oro i ditt tecken som handlar om att du inte riktigt vet vad som komma skall. Det kan röra sig om en ny medarbetare eller en ny chef. Dagen blir roligare än du förväntat dig och kvällen blir riktigt mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen försöker du bita ihop fast du inte mår så bra. Det finns något i ditt privatliv som gör dig upprörd, men du gör ditt bästa för att hålla isär arbete och privatliv. Under eftermiddagen får du hör ett kostigt rykte.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir kanske inte så som du föreställt dig idag. Även om du får spendera tid med någon du tycker om så får du inte riktigt så mycket uppmärksamhet som du vill ha. Det är många som drar i din vän och det kan hända att du blir lite bortglömd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här måndagen handlar om att ta egna initiativ och inte vara rädd för at göra fel. Det finns så mycket positivt i ditt tecken att du inte ska tveka om något känns rätt. Lita på din magkänsla, den har oftast rätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svår att acceptera att en person har rätt vilket innebär att du har fel. Du är väldigt envis och du ger dig inte när du är övertygad om att din linje är den enda vägen att gå. Idag får du lära dig att vika dig för majoriteten och den kan bli ett surt äpple att bita i.

Vågen 23/9-22/10

Du får höra rykten som får dig att häpna idag. Du brukar försöka undvika att lyssna på skvaller eller förtal, men det här är för spektakulär för att ignorera. Det kommer visa sig att sanningen är ännu häftigare än det du fått höra.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du nöjd för att all dina vänner är på plats och då känns livet enklare. En vän lyssnar på dig idag och ger dig kloka råd, särskilt när det gäller frågor som rör ditt kärleksliv. Hen har alltid varit ett bra bollplank för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen inleds ganska segt. Du är trött efter helgen och du har svårt att fokusera på morgonen. Under dagen får du bara fler och fler uppgifter vilket gör dig lite irriterad på din chef. Efter lunch börjar du piggna till och då flyter jobbet på bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte alls beredd på vän har saknat dig så mycket som hen uppenbarligen har. Du blir både glad och rörd av din kompis värme och omtänksamhet. En härlig dag och en riktigt mysig kväll, särskilt för tidigt födda Stenbockar.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir lång och stundvis väldigt seg. Du känner dig trött ända in i märgen när kvällen kommer och det enda du vill är att få somna tidigt. Tyvärr har ödet andra planer för din del än en lugn hemmakväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är nöjd. Utan at veta varför så känns den här måndagen ovaligt rolig. Du skrattar mycket och umgås gärna med dina vänner. Under dagen får en ovanlig samarbetspartner. Det visar sig fungera betydligt bättre än du trott att det skulle göra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons