Tisdag 26/9

26 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att ta tillbaka sin plats. Du har känt dig lite undanskuffad den senaste tiden och nu tänker du visa att du är en kraft att räkna med. När du vill kan du vara förödande charmig och lättsam. Idag använder du din karisma för att komma i fokus.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir trevlig och lite stressig mellan varven. Du hinner med mer än du tänkt dig och du är nöjd med din insats när kvällen kommer. På kvällen äter du middag med en god vän eller en släkting. Det blir trevligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte alls på humör för att få kritik idag. Du tycker inte du förtjänar det här påhoppet även om du vet med dig att du gjort fel. Under eftermiddagen räddar du upp en situation som kunde blivit ganska pinsam.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen är bättre än måndagen. Du känner dig inte lika utanför utan tvärtom känns det som om många flockas kring dig och vill vara med dig. På jobbet får du intressanta uppgifter som får dig att växa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att hantera kritik, något som inte är din starka sida. Du kan vara snabb på at döma andra, men du föredrar att dina kollegor och vänner håller sina åsikter för sig själv om de inte är positiva. Idag måste du lära dig att få feedback även om du inte gillar det.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar på dig alldeles för mycket ansvar just nu. Att delegera är en dygd, så visa att du har den egenskapen. Du behöver inte ha all kontroll själv. Under dagen får du chansen att testa något som ligger utanför ditt område.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en Intressant och lärorik tisdag där fokus ligger på att ha koll på detaljerna. Även om det gäller att ha stenkoll på varje pusselbit så får du inte glömma bort de stora dragen. Du bör gå mycket på magkänsla idag. Det kommer hjälpa dig att fatta rätt beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

På jobbet flyter allt på bra idag men när det gäller ditt privatliv har du lite svårt att få två av dina vänner att gå ihop, här kan det bli frågan om att du får göra ett val. Du vet vem du väljer, men det kommer inte att bli en lätt situation att hantera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lärorik och väldigt intensiv. Nu gäller det att hålla koll på alla detaljer samtidigt som du försöker att hänga med i de större sammanhangen. Kvällen ägnar du gärna åt en hobby som du har. Du behöver få slappna av.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra tisdag även om allt går i ett. Du slutar lite tidigare och det ger dig en chans att hinna med några ärenden som blivit eftersatta. Kvällen handlar om ett intresse som du har och om att umgås med vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den som ryggar tillbaka bara för att det inte är bekvämt. Du gillar att argumentera, men du ogillar när människor inte kan ta det för vad det är utan måste göra en enkel diskussion till blodigt allvar. Idag sätter du stopp för en kollega innan hen går för långt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är inte alltid lätt att få en viss person på gott humör. Om hen blir irriterad så är hen sur länge. Det handlar om att du oftast triggar den här personens negativa sidor och du vet  inte riktigt hur det går till. Det handlar om er personkemi.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons