Onsdag 27/9

27 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att inte bli arg för att dina planer inte går så som du tänkt dig. Du måste försöka visa lite mer känslor om du ska lyckas. Just nu är du inne i en motig period då det mesta blir ganska påfrestande. Försök att tänka positivt.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som har det ganska bra just nu. Du föredrar att slippa konflikter, men när de väl dyker upp så tar du tag i dem och betar av dem en efter en. Det blir en ganska rolig och intressant dag där du lite otippad får mycket beröm av en chef eller kollega.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du ganska fundersam. Det finns många pusselbitar i ditt liv som inte riktigt stämmer och det gör att du känner dig otillräcklig. Egentligen handlar det inte om stora problem utan om att få alla detaljer att falla på plats. Kvällen blir lyckad. Du testar en ny hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du vinna någons hjärta. Det kan vara i romantiskt syfte eller så försöker du få en vän att bli tajtare med dig. Du har ett behov av att omge dig med människor som öser kärlek över dig, oavsett om det är en partner, vänner eller din familj.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dig själv på allvar idag och det är bra. Genom att ha en seriös framtoning når du framgångar inom ett område som du tidigare inte lyckades inom. Under eftermiddagen väcks en fråga som har med pengar att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den som springer med skvaller utan du försöker att hålla en låg profil. Idag går det inte eftersom du är så arg. Då väljer du att rapportera till en chef eftersom du tycker att en viss person uppför sig så illa.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ovanligt harmonisk och du känner att du är på väg att hitta hem. För att vara ett frihetsbejakande tecken som Vågen är så dras du ovanligt mycket till regler och struktur. Det är en påverkan från Jord som gör att du vill ha ordning i livet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill ha romantik i ditt liv, men du vet inte riktigt vad du letar efter. Det du trodde var för dig visar sig vara en felbedömning. Idag möter du en person som charmar dig på ett sätt som du inte visste var möjligt. Det här är en person som både är lite mystisk och väldigt öppen på samma gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du anstränger dig för att vara trevlig mot en kollega som du inte är så förtjust i. Du inser att hens kvaliteter på jobbet är värdefulla även om du har lite svårt att samarbeta med just den här personen. Under eftermiddagen börjar du planera en resa eller en utflykt.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen går fort. Du har roligt på jobbet och det flyter på bra både med dina arbetsuppgifter och i de sociala sammanhangen. Det känns som om ni som grupp kommit varandra närmare den senaste tiden. Du passar in både när du r social och när du vill vara lite för dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir stressig men berikande. Du lär dig mycket om en ny samarbetspartner och det gör att du kan vinna rätt mycket för egen del. Om vädret är på din sida så tillbringar du gärna kvällen utomhus tillsammans med vänner eller kollegor.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att ta egna initiativ och inte vara rädd för att bli bedömd. Du är allmänbildad och självsäker vilket gör att du tål att granskas i sömmarna. En ny samarbetspartner kan bli väldigt lukrativ på sikt. Hen och du blir ett riktigt bra team.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

Annons