Torsdag 28/9

28 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du har hamnat lite snett den senaste tiden. Dina val har inte alltid varit de klokaste och du börjar känna av konsekvenserna av ditt beteende nu. Det här blir en intressant dag full av självinsikt och aha-upplevelser.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att ta till vara på möjligheter och att försöka njuta av livet just här och nu. Det finns mycket i din vardag som du uppskattar, men också en hel del som du vill förändra. Under dagen får du höra ett rykte som gör dig lite bekymrad. Det handlar om en före detta kollega.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir innovativ och intressant. Du upplever att du utvecklas och växer både i din yrkesroll och som person. Det finns en kollega som hela tiden utmanar dig att tänka utanför ramarna och det får dig att utvecklas på ett helt nytt sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig men lite annorlunda. Var inte rädd för att pröva på nya utmaningar och våga visa dig både svag och stark beroende på situationen. Det här är inte en dag då du bör smälta in. Det här är en dag då du ska ta plats, både i små och stora sammanhang.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du envisas med att vilja vara den som bestämmer, fast du egentligen skulle må bra av att lämna över tyglarna till någon annan för en stund. Du behöver komma ifrån och få perspektiv på saker och ting. Som det är nu blir det väldigt rörigt.

Jungfru 23/8-22/9

Om du känner att du hinner ska du passa på att strukturera upp både små och stora saker på jobbet. Det finns ingen som du när det gäller att organisera och tänka praktiskt. På lunchen ska du unna dig lite extra lyx.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du hand om en kollega som inte mår så bra. Hen har haft en tung period bakom sig och det kommer ta tid innan hen hittar tillbaka till sig själv igen. Du har både empatin och är känslomässigt kompetent att hjälpa den här personen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns saker som är viktiga i ditt liv just nu och en av dem är dina vänner. Ni kanske inte hinner umgås så mycket som du skulle vilja, men ni tar tillvara på stunderna ni har tillsammans. Idag planerar ni något kul inför helgen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är den person som blir argast när en kollega råkar illa ut. Fast det här bara berör dig indirekt så känns det som en personlig förolämpning. Du har ett utpräglat sinne för vad som är rätt och vad som är fel. Idag tar du ställning och du säger ifrån.

Stenbocken 22/12-19/1

Du anar att det här kommer att bli en bra dag redan på morgonen när du får en fin komplimang som du inte räknat med. Under dagen varvar du hårt arbete med många skratt och roliga upptåg. På kvällen får du ägna dig åt något du verkligen brinner för.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att tänka framåt och att planera. Just nu har du större frihet i ditt liv än du brukar ha och du kan ta dagen lite som den kommer. Det blir en bra torsdag där du lär känna personer som både kan fungera som dina vänner och vara nyttig för din karriär.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du tycker väldigt bra om en person som du försökt tycka illa om. Hen har alla kvaliteter som du ogillar. Hen har tävlingsskalle, är envis som synden och ett riktigt hett temperament. Trots det finns det något hos den härpersonen som du finner lockande. I övrigt en harmonisk dag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons