Fredag 29/9

29 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir bra. Du tar och skärper dig lite samtidigt som du får lite medvind på jobbet. Det innebär att det mesta flyter på smidigt den här dagen. Under eftermiddagen väljer du att vara med dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Fredag blir lite vad du gör den till. Om du håller tempot hela dagen så kommer det mesta flyta på bra. Venus kommer in i ditt horoskop och det gör dig extra attraktiv. En bra dag fören flirt kanske? På kvällen är det familjen som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar en paus från det mesta idag. Det blir skönt för dig att få lite lugn och ro. Du har haft en ganska ansträngande vecka. Är på du på jobbet får du möjlighet att göra något annat den här fredagen. Kvällen kan bjuda på fest om du känner dig sugen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och varierande. Du har många järn i elden och det mesta går precis som du vill. När det gäller kärleken så verkar singel Kräftan slitas mellan hopp och förtvivlan. Ena dagen känner du att du och din crush kommer närmare varandra. Nästa dag så verkar ni bara glida ifrån varandra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite sugen på en utmaning. Du tycker att du kan dina arbetsuppgifter lite för bra och nu vill du få möjligheten att variera dig. Din chef har inte tid att hitta på nya saker åt dig och det gör dig irriterad. Kvällen blir rolig men ganska sen.

Jungfru 23/8-22/9

Du passar på att strukturera lite i din privata ekonomi idag. Du längtar bort och du börjar planera för en semester. Semester kräver pengar men du känner att du faktiskt hittar ett bra sätt att börja spara. Kvällen handlar främst om dina vänner men också om lite skvaller.

Vågen 23/9-22/10e

Du har svårt att fokusera på en sak i taget just nu. Dina tankar vandrar ständigt iväg och du kommer på dig själv med att dagdrömma när du egentligen borde koncentrera dig. Kanske är du på väg att bli förälskad.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen blir riktigt okej. Den börjar lite monotont med en hel del arbete och del uppgifter som du förberett lite väl dåligt. En vän kommer till dig räddning och du bli jätteglad. Kvällen handlar om att umgås i grupp. Kanske blir den en bio eller en hemmakväll tillsammans med kompisarna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen ska du inte tveka när du får ett bra erbjudande. Det här det bästa som kommer hända på länge så passa på. Under dagen får du höra ett rykte som gör dig förvånad men också arg. Det här är information som du tycker borde nått dig först.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir bra. Du är inne i en period då det mesta flyter på både på jobbet och privat. Som singel får du mycket uppmärksamhet och det tycker du är roligt. Kvällen handlar om att ha kul oavsett om det är med kompisar eller bara en myskväll med familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag känner du dig piggare än på hela veckan. Du är utsövd och på strålande gott humör. Idag finns det en påtaglig risk att du gör av med pengar på saker som kan tyckas onödiga, men som du ändå vill unna dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite ensam på jobbet. Alla tycks ha en parhäst som dom fikar med och jobbar med. Du har inte någon som du klickar med även om du tycker om del flesta av dina arbetskamrater. Kvällen handlar om ett brinnande intresse för din del.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons