Lördag 30/9

30 sep, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt den här lördagen. Du känner dig lite nere och det beror på flera olika faktorer. Det bästa vore om du tog upp en hobby som du egentligen älskar men som du avstått ifrån för att den tar för stor plats i ditt liv. Du behöver lite miljöombyte.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du på strålande humör. Oavsett om du arbetar eller är ledig så flyger timmarna förbi och du njuter verkligen fullt ut. Det blir en rolig och varierande dag där du utmanar din egen kreativitet. Kvällen handlar om romantik, särskilt för Oxar som har ett förhållande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite arg på en vän för att hen alltid kommer sent. Idag är det extra viktigt att hålla tiden, men som vanligt så klarar inte din vän av det. Det blir dålig stämning mellan dig och din kompis vilket att påverka negativt på en i övrigt underbar dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att acceptera att en vän inte hör av sig lika ofta till dig som du till hen. Du kan inte ställa den här typen av krav på er vänskap för då kommer den inte kunna växa och blomstra. Du måste inse att ni har olika syn på livet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du trivs bra med ditt arbete och dina uppgifter. Tyvärr är du lite väl het på gröten att bestämma vissa detaljer så det kan bli negativt för dina vänner och då måste du tänka om. Under dagen testar du gärna nya kläder och shoppar inredning till hemmet.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om frihet att få göra vad du vill. Det är inte så ofta som du har en helt fri dag på helgen och det kan kännas lite konstigt. Se bara upp så du inte bli handlingsförlamad och inte gör någonting av den här unika dagen.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om fest. Antingen är du bortbjuden eller så ska du ha fest själv. Oavsett om det är en liten intim middag, eller en dunderfest så blir det en stressig dag och en härlig kväll. Du träffar en ny bekant antingen via en vän eller av en ren slump.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du det lugnt. Du mår inte hundra procent bra så tillåt kroppen att vila. Tänk inte på arbetet, för hålla det borta både från mail och från datorn. På kvällen får du ett fin sms från en vän och det piggar upp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite matt och det märks inte minst på när du kliver upp idag. Du sover egentligen alldeles för länge, samtidigt så unnar du dig det. Under eftermiddagen vill en vän få smakråd av dig. Hen uppskattar dina synpunkter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör idag. Du springer på en person som du inte sett på länge och det blir riktigt trevligt. Du inser att du faktiskt saknat hen mer än du vill erkänna. På kvällen är det kompisar som gäller. Det blir sent och kanske lite stökigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir lite konstig. Du har mycket att göra i början av dagen. Det kan handla om allt från att hjälpa en släkting till att åka en massa ärenden. På efterniddagen är du helt slut och då kan det hända att du unnar dig en siesta. Kvällen blir förtrollande.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du inte vara sämst i en tävling så du anstränger dig lite extra för att visa upp dig från din bästa sida. Det blir en rolig dag där blodigt allvar blandas med lek och stoj. Kvällen handlar om en förälskelse. Det enda du vill göra är att vara med den här personen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons