Söndag 1/10

01 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen tvingas du ta tag i göromål som har med vardagen att göra. Det irriterar dig att du måste sätta av en ledig dag till småplock och organisation, men du är helt enkelt för trött i veckorna för att hinna med såna saker då.

Oxen 20/4-20/5

Du ser möjligheten att göra något roligt idag. Det har varit en lång vecka och nu vill du slappna av och ha det skönt. En tur i skogen med en vän eller partnern är ett bra sätt att rensa tankarna och komma ned på jorden igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att vara i centrum för många personers uppmärksamhet. Det blir en rolig och annorlunda dag där fokus ligger på att prestera på ett eller annat sätt. Det verkar också finns något äventyrligt över den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar dig själv på stort allvar just nu. Det är roligt att se att du anstränger dig så oavsett om det gäller i jobbet eller privat. Det finns en person som du vill visa att du faktiskt är en kraft att räkna med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar tag i olika projekt som har med hemmet att göra. Nu när hösten är här vill du skapa stämning med olika ljuskällor och annan värme hemma. Just nu drömmer du mycket om att resa bort. Att planera semestern är ett sätt för dig att fly vardagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lugn och harmonisk vilket underlättar idag. En släkting som brukar gå dig på nerverna dyker upp utan förvarning och tar över på sitt vanlig enerverande sätt. Du har som tur var mycket balans i ditt tecken just nu och du kan hantera den här typen av kriser på ett bra sätt.

Vågen 23/9-22/10

Ekonomin spelar stor roll för dig just nu. Varje utlägg är ett avgörande som tar tid att fundera över. Du snålar inte för att du måste utan för att du vill. Du har något speciellt som du vill samla till. Kvällen handlar om att inte ta saker för givet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är mycket spännande på gång i ditt liv och lite extra tryck är det på kärleken. Det finns så mycket värme och närhet i ditt tecken. Venus är stark och vännerna flockas omkring dig. Under dagen får du svar på en fråga som du undrat mycket över.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är sen med att kommentera en väns förändring och det gör din vän lite ledsen. Hen tycker at du är ganska ouppmärksam på detaljer och det kan nog stämma. Dina tankar är på annat håll och du har lite svårt att fokusera på nuet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är massor av energi i ditt horoskop idag. Du sliter på olika sätt för att kunna ta dig en position som du drömt om att få. Oavsett vad det handlar om så är det här en framgångsrik dag för din del. Du vinner inte bara det lilla priset utan du tar också hem drömmen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ha tålamod och att orka vänta in olika situationer du att förhasta fram några beslut. Det blir på sätt och vis en mysig söndag även om du inte gör så mycket. Det finns värme och ömsesidig förståelse mellan dig och din partner idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant dag där du upptäcker att du har haft fel om en person. Hen visar sig vara både smartare och trevligare än trott. Det är aldrig försent att skaffa sig ett nytt första intryck av en person. Du är stolt över dig själv att du kan erkänna dina fel.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons