Måndag 2/10

02 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att agera förnuftigt i en känslig situation. Du kan vara rätt så otaktisk mellan varven och det bror på att du är mer hårdhudad än vissa av dina vänner. Du tycker att din kollega borde vara lite mer tålig, men alla är vi olika.

Oxen 20/4-20/5

Du tar egna initiativ idag och det är bra enligt de flesta, men det finns en som inte gillar hur självständig du är. Hen vill att du ska rätta dig i ledet, men det ligger inte för dig. Låt inte den här personen dra ned ditt annars soliga humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen funderar du en hel del över kärleken. Det känns som om allt går snett just nu. Du säger saker som du ångrar och du vet inte hur du ska kunna reparera skadan. Att ventilera dina tankar med en vän kan vara rena rama terapin för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen så tänker du mycket på familjen. Du är lycklig och trygg i dig själv just nu vilket märks på din utstrålning. Just nu tillbringar du mycket tid med några få, nära vänner och din familj. Som singel är du på väg eller är förälskad i en vän, men du vill inte förstöra det ni har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska besvärlig att ha att göra med just nu. Du är i en situation där du kan påverka en massa och det trivs du med, tyvärr uppskattar inte alla att du lägger dig i deras göromål. Försök att hitta mer balans i ditt agerande så kommer det bli enklare.

Jungfru 23/8-22/9

Du är irriterad på en kollega som du tycker tar för mycket plats. Du anser att hen inte borde få den frihet som hen har just nu, men ingen vill stötta din idé att strama åt tyglarna på den här personen. Du måste lära dig att hantera hen på ett bra sätt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska långtråkig, men kvällen blir rolig. Då väntar det en hel del aktiviteter både som har med jobbet och göra och saker som är privata. Det finns en risk att du gör av med pengar på impulsshopping den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite ledsen för att du glider ifrån en vän som du har. Du blir arg när hen väljer att umgås med andra än dig och att hen ställer in era träffar. Kanske handlar det om att ni behöver en paus från varandra för att känna hur mycket ni saknar varandra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är rätt så stressigt på jobbet just nu och du har svårt att hinna med både arbete, privata åtaganden och dina vänner. Idag känner du att du får nog av en chef som lägger sig i allt på detaljnivå.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att vara förlåtande mot en vän som kanske varit lite grinig på sista tiden. Du måste acceptera att hen periodvis känner sig utanför. På kvällen är det idrott eller en hobby som gäller. Glöm inte ett löfte du gett en vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir intensiv på ett jobbigt sätt. Det är fullt upp på arbetet och du hinner knappt med att ta din lunch. Privat har du också en massa förpliktelser som du inte kan boka av. Här gäller det bara att bita ihop.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ha tålamod och att våga visa känslor. Du kan ibland försöka dölja det du känner bakom en mask för det är enklare än att vara utlämnad till dina verkliga känslor. Kvällen blir intressant.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons