Tisdag 3/10

02 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir intressant. Du tar tag i projekt som du inte hunnit med och du upptäcker en helt ny talang hos dig själv. En kollega uttrycker beundran för dig och det tycker du är roligt, men lite genant på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte på humör att tjafsa med en kollega som känner sig kränkt. Hens beteende är jobbigt eftersom hen hela tiden kräver uppmärksamhet och ibland är du inte på humör för att ge det. I övrigt en mysig och ganska harmonisk dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir intressant på mer än ett sätt. Du testar dina gränser i olika sammanhang och det går ganska bra. Se bara upp med ditt tålamod, det är inte så stort just nu på grund av Mars placering så det finns en risk att du får ett utbrott när du blir provocerad.

Kräftan 21/6-22/7

Du gör en sak i taget idag. Inget kan stressa upp dig, varken dina kollegor eller din chef. Du är väldigt målmedveten i dina åtaganden samtidigt som du tillbringar den tid du har över till att dagdrömma. Det finns någon som du alltid vill vara med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Det finns en drivkraft som kommer från Uranus. Den här drivkraften är bra i jobbet, men den kan också bli lite fyrkantig och hindra dig från att se mer kreativa lösningar på vissa problem.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att snäsa åt allt och alla just nu och det är inte likt dig. Det är lite hösttrötthet i kombination med en lättar förkylning som gör dig så snarstucken. Unna dig en hemmakväll med godis och en bra film. Du behöver få vila.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant tisdag där fokus ligger på detaljer och på kunskap. Du får lära dig saker som är utvecklande både på kort och på lång sikt. Under eftermiddagen får du höra lite underhållande skvaller om en kollega som du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det inte din dag, Du känner dig överkörd av din chef och du blir ledsen på en vän som inte stöttar dig. Det som överraskar är en annan kollega som kommer till ditt försvar. Den här personen tycker väldigt illa om orättvisar, särskilt när det drabbar en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite irriterad på en kollega som alltid tar över det du gör. Oavsett vad du börjar på så ska hen lägga sig i och ändra på saker. Den här dagen får du nog och fräser ifrån ordentligt. Hen blir sårad, men det tycker du att hen får ta.

Stenbocken 22/12-19/1

Du avskyr orättvisor och idag agerar du riddare i vit rustning när en vän eller kollega blir överkörd. Du vet att det här egentligen inte är din fajt, men du tål inte översittare. Kvällen blir nästan lite flirtig. Det finns någon som har ett gott öga till dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du behöver få vila lite. Det har varit en intensiv vecka förra veckan och den här veckan startar på samma sätt. Unna dig en rejäl sovmorgon eller sjukskriv dig hel enkelt en dag. Din kropp är inte på topp och klarar inte av den här pressen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte på humör för att flirta idag, även om du får en massa uppmärksamhet av en person sim du tycker är ganska attraktiv. Ditt problem är att hen inte riktigt är din typ trots alla sina fördelar. Du behöver en större utmaning i ditt liv och den personen vet du vem det är.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons