Onsdag 4/9

04 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen handlar om att du måste vara försiktig med vad du säger. Du har lätt att såra en person som du egentligen tycker om men som du blir lite trött på. Det handlar om att något gnager dig privat och det gör att du har kortare stubin rent allmänt.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inget för eller emot den här dagen. Det handlar bara om att komma med idéer på hur saker ska kunna blir mer effektiva på ditt arbete. Försök att stryka ett streck över det som varit och gå vidare med nya friska ögon.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som har svårt att hålla tankarna på jobbet just nu. Det finns så mycket i ditt privatliv som pockar på din uppmärksamhet att det blir svårt att fokusera på det vardagliga. En bra dag att göra ett efterlängtat inköp på.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir blandad. Du längtar väldigt mycket efter någon och du kan inte riktigt få nog av den här personen när ni väl ses. Det blir som att försöka stilla en hunger med en aptitretare. Du har svårt att acceptera dina känslor samtidigt som de förstärks ytterligare av Månens position.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara diplomat och försöka få olika parter att enas. Det här är inte din starkaste sida och det tar på ditt tålamod att hålla på med den härtypen av medlande. Eftermiddagen kan bli smått kaotisk.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att varva ned just nu. Det finns så mycket olika projekt som du vill få färdigt att du har svårt att slappna av och komma till ro på kvällarna. Det här är inte bra för dig. Du måste öva på att släppa dina problem när du ska sova.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir rolig och varierande. Du har många järn i elden den här dagen och det trivs du med. Du tycker tiden går fortare när du har mycket att göra. En osämja mellan två kollegor berör dig illa. Du vet inte hur du ska hantera den här konflikten.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen blir lugn. Du har äntligen insett att du inte kan få alla att samlas kring dig utan att du måste ha uppsökande verksamhet om du vill vara med vissa personer. Det handlar inte om att hen inte vill umgås med dig, det handlar om att hen har annat att tänka på än det sociala just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är försiktig med vad du säger och i vilka sammanhang du visar upp dig. Det har varit dramatik på jobbet till och från och nu känner du ett behov av lite lugn och ro. Kvällen handlar om en privat aktivitet som du uppskattar väldigt mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra onsdag där fokus ligger på jobbet. På dagen är du social mellan varven . När du arbetar går du verkligen in för att jobba hårt, men när du slappnar av ser du till att ha lite kul. En vän från ditt förflutna har plötsligt tagit upp er vänskap igen och det gör dig både glad och förvånad.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här onsdagen är du väldigt trött. Du har gått på högvarv den senaste tiden och nu behöver du få tid att slappna av. Det blir en intensiv dag där det inte ges utrymme till pausar och det gör att du somnar tidigt på kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att våga vara dig själv. Du har funderat mycket fram och tillbaka och kommit fram till att du är trött på att anpassa dig efter andra. Just nu är du hellre själv än att du förställer dig. Det finns någon som beundrar dig i smyg och gärna skulle vilja lära känna dig lite närmare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons